Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.976
- 2.658
Noldu kemal?AMAN ALLAHIM EDERSONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu kemal?AMAN ALLAHIM EDERSONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
0 çeker miyiz?
Zamaninda 100milyonluk macheranoya 5mluk yaptigimiz teklif gibi teklif yapmisiz, yabanci basinda ciktimi teklif yaptigimiz? Ben hatirlamiyorum, bence böyle sacma bi teklif yapmamisizdir. Yaptiysak da dedigim gibi sadece zaman kazanma teklifi olur buGs teklif yaptıysa bunun haberini yapar birisinin adamı yapmaz benim nazarımda. O zaman zamanında da Erden Timur'un mu adamıydı mesela? Haber veren biri kişiler değişse bile haber verebiliyorsa alıp o zaman onun itham edilmesi bana haksızlık gibi geliyor.
kaleci
sağ bek
sol stoper
orta saha
yangın vakti yaklaşıyor
Evet, NEOM sanirim bir cok projeyi kapsayan calismalarin genel adi. O bolgenin adi galiba oyle konulmus.
Su yapay sehirden kastin "the Line' galiba ama o daha bitmis olamaz.
NEOM takimi Kuzey bolgede, Urdun'e yakin.
Ekli dosyayı görüntüle 298786
Bu takimin oldugu yer Tabuk denen sehir. Yaklasik yarim milyon kisi orada yasiyormus. Nasil bir yer bilmiyorum.Yapay zeka demedim de yapay sehir dedim, yani 0'dan kurulan. Evet o bolgede, MAPS'e bakiyorum, pek bir sey gozukmuyor. Sehrin cogu tamamlandi mi?
döneri meşhur. tabuk döner.Bu takimin oldugu yer Tabuk denen sehir. Yaklasik yarim milyon kisi orada yasiyormus. Nasil bir yer bilmiyorum.
Liverpool veriyorsa vardır bir bildikleri.![]()
Giovanni Leoni - Spielerprofil 25/26
Giovanni Leoni, 19, aus Italien ➤ FC Liverpool, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 25,00 Mio. € ➤ * 21.12.2006 in Roma, Italienwww.transfermarkt.de
Yarim sezon Serie A oynamis cocuk icin Liverpool 35 milyon verip alacakmis.
Cuesta'yı 6+ ya satabilen yönetim benim gözümde ibra olmuşturCuesta konusunda resmi açıklama her an yapılabilir. Moskova kulübü ile anlaşıldı. Kiralama yok, alınacak rakam 6 Milyon € üstünde. (Süleyman Rodop)
Para yok o zaman
Niye kızalım renkdasbana kizmayin ama bu sene feneri kucumsersek sampiyonlugu kaybederiz .. aldiklari kanat bekler hicde fena degil, ayni sekilde duran da ceza sahasi icinde baya etkili bir adam