Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.297
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi mevki topçusuMekath
Gs teklif yaptıysa bunun haberini yapar birisinin adamı yapmaz benim nazarımda. O zaman zamanında da Erden Timur'un mu adamıydı mesela? Haber veren biri kişiler değişse bile haber verebiliyorsa alıp o zaman onun itham edilmesi bana haksızlık gibi geliyor.RTs hic halugu aklamaya calisma. Tamam en guvenilir simdilik o ama costa haberi resmen taraftari oyalama haberiydi. Daha yeni yakin 40m teklif reddedilen kaleci icin Gs 20m teklif etti demek ne sence?
Yani olmayacagini bile bile teklif yaptik diyelim, bu teklifi duyurmak da amac bence taraftari oyalamaktir. Iste yönetim ugrasiyor, hatta zor transferler icin ugrasiyor ama sonucunda zor isimlerdi ve olmadi denecek
Niye ugurcan hala alternatif olarak duruyor diyor habire? Iste bu isimler olmadi son alternatif ugurcan alindi, ugurcan gayet yeterli kaleci denilecek isin sonunda
Dupeduz yönetime zaman kazandirmak icin yapiyor bu bi itham degil milletin yaptigi cikarimdir. Gayet de cogunun aklina yatan bi cikarim belki taraftarin 80% benim gibi dusunuyor
Hersey icin illa kanit gerekmez
Barış giderse 1 kanat daha şart olur ve bu isim fiziki olarak güçlü bir isim olmalı mesela Harvey Barnes, Quattara gibi yada henüz o kadar güçlü olmayan ama özel yetenekli ve güçlenebilecek bir yapısı olan A. Nusa gibi bir yatırım da olabilir.
Manu'ya gidecek kadar salak değildir herhalde. Manu'nun bu ismi almayı akıl etmesi şaşırttı. Aktif top 5 stoperden biri bana göre, hatta favori oyuncumdur o bölgede.
NEOM su yapay sehir degil mi? Ben daha hala insa halinde saniyordum orayi? Hazir olmus mu?NEOM gibi dandik bir yere gitmesini istemem ama oyuncunun aklini parayla ikna edebilirlerse 50 milyon euro istenmeli. Oyle 25-30 milyon euroya Baris asla satilmamali.
Fb'ye yenilmezseniz sözleşmeyi fesih ederim de der mi?
Buyuk oynuyoruz
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yok be renktaş, Manu'nun Liverpool/City hatta Arsenal seviyesine gelebilmesi için 5 yıl filan bu takımların hiç oyuncu alamaması filan lazım. A seviye oyuncuları ikna edemiyorlar, getirdikleri A seviyeye çıkma potansiyeli olan B sınıfı topçuları da geliştiremiyorlar. O sırada City ve Liverpool yeri geliyor daha az paraya daha iyi ve direkt A seviyesi oyuncu alıp güçlerine güç katıyor. Bu makasın kapanması çok zor. Arsenal gibi en azından bir organizasyon takımı da olamadılar. Kadroda ortamı bozan, gelen oyuncuları da kendine benzeten leş gibi bir grup var. Takımın sahipleri zaten tam futbol cahili, bu işle hiçbir şekilde alakası olmayan insanlar. Bu işten anlayan insanların da yönetimde olmasını kabul etmiyorlar. Sorun birden fazla yani.Manı bence yeni yönetimle tekrardan toparlanacak şu an saçma gözükse bile bu seneki olası yükselişleri (16. Sıradan her şekilde yukarıda olurlar) topçuların değerini yükseltebilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet, NEOM sanirim bir cok projeyi kapsayan calismalarin genel adi. O bolgenin adi galiba oyle konulmus.NEOM su yapay sehir degil mi? Ben daha hala insa halinde saniyordum orayi? Hazir olmus mu?