Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi fm 26 trailerini gördüm yine bi içim kıpır kıpır oldu

Editör'den şunu yaparım muhtemelen, Okan hoca kendisine gelen muhteşem Inter teklifini reddedemez ve Inter'in başına geçer.

Galatasaray yönetimi kimi TD olarak alacağız diye düşünürken, bir yandan zaten transferler yetişmiyor, Dursun Özbek der ki siz gidin oyuncuları halledin, TD'yi bana bırakın! Bir gün genç ve vizyoner bir futbol aklı olan 30'lu yaşlarındaki Nedim Sertel ile tanışırlar. Sezonun başlangıcına az kalmıştır, FT'yi vs yoklamışlardır ama olmamıştır. Çare yok, bu genç hocaya emanet edeceğiz allahım sen bize yardım et der Hatipson. Dursun Özbek ise yaptığı açıklamada; "Nedim Sertel, Galatasaray'ımızın geleceğidir!" diyerek gazı verir. Genç TD, önce GSC'ye girer bakar; "kim ulan bu #lawuk" mesajını görür, Okan Mason'un "yerli mafya çaktı bize bu keresteyiiiiiiiiiiiii" mesajını görür, kendi kendine yemin eder, ulan önce GSC'deki futbol alimlerini sonra beni eleştirenleri üst üste koyup...

Of şimdiden heyecanlandım

Bu arada ajans1905 kanalını satıyormuş bu rodoplar
O Çetincalı'nın açıklaması. Rodop ile arası kötü onun bu gün mesela Çetincalı'nın dediği bir çok şeyi yalanladı resmen. GS yöneticilerine ulaşabiliyorum falan dedi, Sanchez 7.5 istiyor haberini yalanladı. Çetincalı biraz kendisine de bakmalı arada hakaret vari laflar ediyordu kendisi hoca, yöneticisine.

Bazi arkadaslarin anlamadigi bir sey var. Ederson toplam paket 50 donna 70 olsa 70e donnayi alalim deniyor

Arkadaslar donna bize tamam kesin gelirim dedi mi ki biz donnayi tercih etmeyip de edersoni tercih ediyiruz? Cevap hayir

Donna bize tesekkur etti ben turkiyeye simdilik gelmem dedi bence o yuzden boṣa tartisiliyor burda donnayi alalim diye

Köhn & Zaniolo kendine kulüp bulur.
Nellson zaten kadroda olmayacak.

Sıkıntı: Jelert &Yusuf
Bonus : Kutucu
jelert'in yine iyi kötü bir cvsi var. cl'de 120 maç, 22 yaşında danish oyuncu. en kötü kiralanır bir yere. bir takım şans verir illa ki bu cvye.

yusuf demir de yine aust pasaportlu, barca'nın yatırım yaptığı 22 yaşında bir oyuncu. o da her türlü takım bulur kiralık vs. bazı ouyncular 22-23'ten sonra bir anda büyük seviye atlayabiliyor.

ama kutucu nedir yaa. ona yapılan yatırımın tamamı, her centine kadar zarar oldu bence.

Neden sürekli bir insanları itham etme cabası? Erden Timur varken haberleri verirken ona mı zaman kazandırıyordu mesela? Kusura bakma bu tavırları anlamıyorum. Mesela gazetecisin ne demek ismi vermemek desen bu eleştiriyi anlarım ama transferde bir bilgi verdi diye yönetimin adamı ithamı bana saçma geliyor. Nevzat için falan desen anlayabilirim yönetimi herhangi bir konuda eleştirmedi çünkü ama Haluk'ta böyle bir durumda yok.
RTs hic halugu aklamaya calisma. Tamam en guvenilir simdilik o ama costa haberi resmen taraftari oyalama haberiydi. Daha yeni yakin 40m teklif reddedilen kaleci icin Gs 20m teklif etti demek ne sence?

Yani olmayacagini bile bile teklif yaptik diyelim, bu teklifi duyurmak da amac bence taraftari oyalamaktir. Iste yönetim ugrasiyor, hatta zor transferler icin ugrasiyor ama sonucunda zor isimlerdi ve olmadi denecek

Niye ugurcan hala alternatif olarak duruyor diyor habire? Iste bu isimler olmadi son alternatif ugurcan alindi, ugurcan gayet yeterli kaleci denilecek isin sonunda

Dupeduz yönetime zaman kazandirmak icin yapiyor bu bi itham degil milletin yaptigi cikarimdir. Gayet de cogunun aklina yatan bi cikarim belki taraftarin 80% benim gibi dusunuyor

Hersey icin illa kanit gerekmez

Dipnot. Erden timur guveni verdi taraftara, simdiki yönetimden kimse guven vermiyor malesef. Kötu giderken veya surec uzayinca erden baskan cikip durumu anlatiyordu. Bunlarda bilgilendirme hak getire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt