Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılırım buna cnmKanat fw bekliyorum en kötü. 20 yaşında bir kara mamba.
taraftar çıldırdı doldurboşalt istiyor!
Editör'den şunu yaparım muhtemelen, Okan hoca kendisine gelen muhteşem Inter teklifini reddedemez ve Inter'in başına geçer.
Galatasaray yönetimi kimi TD olarak alacağız diye düşünürken, bir yandan zaten transferler yetişmiyor, Dursun Özbek der ki siz gidin oyuncuları halledin, TD'yi bana bırakın! Bir gün genç ve vizyoner bir futbol aklı olan 30'lu yaşlarındaki Nedim Sertel ile tanışırlar. Sezonun başlangıcına az kalmıştır, FT'yi vs yoklamışlardır ama olmamıştır. Çare yok, bu genç hocaya emanet edeceğiz allahım sen bize yardım et der Hatipson. Dursun Özbek ise yaptığı açıklamada; "Nedim Sertel, Galatasaray'ımızın geleceğidir!" diyerek gazı verir. Genç TD, önce GSC'ye girer bakar; "kim ulan bu #lawuk" mesajını görür, Okan Mason'un "yerli mafya çaktı bize bu keresteyiiiiiiiiiiiii" mesajını görür, kendi kendine yemin eder, ulan önce GSC'deki futbol alimlerini sonra beni eleştirenleri üst üste koyup...
Of şimdiden heyecanlandım
O Çetincalı'nın açıklaması. Rodop ile arası kötü onun bu gün mesela Çetincalı'nın dediği bir çok şeyi yalanladı resmen. GS yöneticilerine ulaşabiliyorum falan dedi, Sanchez 7.5 istiyor haberini yalanladı. Çetincalı biraz kendisine de bakmalı arada hakaret vari laflar ediyordu kendisi hoca, yöneticisine.Bu arada ajans1905 kanalını satıyormuş bu rodoplar
jelert'in yine iyi kötü bir cvsi var. cl'de 120 maç, 22 yaşında danish oyuncu. en kötü kiralanır bir yere. bir takım şans verir illa ki bu cvye.Köhn & Zaniolo kendine kulüp bulur.
Nellson zaten kadroda olmayacak.
Sıkıntı: Jelert &Yusuf
Bonus : Kutucu
Fb'ye yenilmezseniz sözleşmeyi fesih ederim de der mi?
RTs hic halugu aklamaya calisma. Tamam en guvenilir simdilik o ama costa haberi resmen taraftari oyalama haberiydi. Daha yeni yakin 40m teklif reddedilen kaleci icin Gs 20m teklif etti demek ne sence?Neden sürekli bir insanları itham etme cabası? Erden Timur varken haberleri verirken ona mı zaman kazandırıyordu mesela? Kusura bakma bu tavırları anlamıyorum. Mesela gazetecisin ne demek ismi vermemek desen bu eleştiriyi anlarım ama transferde bir bilgi verdi diye yönetimin adamı ithamı bana saçma geliyor. Nevzat için falan desen anlayabilirim yönetimi herhangi bir konuda eleştirmedi çünkü ama Haluk'ta böyle bir durumda yok.