Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncularımızın değerini hemen sınırlıyoruz Sara için 35-40a hemen satarım diyorlar, Fred Shakhtar'dan 60m ye gitmişti Manu'ya niye sınırlayalım abi fiyatları sınır koymayın piyasa çıldırdı, boş boş topçular 30-40tan başlıyor

bissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur

11-15 m euro arası paket.

satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.

bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?
Bissouma'ya fb salca olur gibi geliyor. Ne dersin? Ozellikle bu kadro disi haberinden sonra bana o oran cok yukseldi gibi geldi.

İnter başka isimlere yöneldi diye biliyorum o iş uzasa keşke

Bilmem. Atalanta bu isi iyi yapiyor ve sonunda istedigi rakama cok yakin bir fiyata satiyor oyuncularini. Koopmeiners icin 60 istediler, Juventus sanki bonuslar ile 45 önermisti ve sonunda 52+7e sattilar.

Bunlar böyle degerli oyuncuyu hayatta kiralik yollamaz. Politikalarina hic uymaz böyle birsey.

fb tielemans iddiası gördüm, Monchi ile bir pazarlık yapsınlar da 4mye yusuf akçiçeki verirler anlamazlar ne olduğunu

Bilmem. Atalanta bu isi iyi yapiyor ve sonunda istedigi rakama cok yakin bir fiyata satiyor oyuncularini. Koopmeiners icin 60 istediler, Juventus sanki bonuslar ile 45 önermisti ve sonunda 52+7e sattilar.

Bunlar böyle degerli oyuncuyu hayatta kiralik yollamaz. Politikalarina hic uymaz böyle birsey.
Koopmeiners İnstagramdan açıklama yapıp kulübü suçlamadı, satmazlarsa kalır oynarım dedi

ciddi ciddi piyasaya bakıldığında düşebilecek yıldız oyuncu Lookman gibi duruyor başka iyi isim olup kulübüyle sorun yaşayan başka oyuncu yok, transferin son günü falan gelsin de bakarız duruma
Isak fena kavgalı newcastle ile bir daha forma giyemem diyormuş liverpoola transfer olmazsa.

Sergen yok demi? Onun begendigi cocuk Liverpool'a gitmis. Su Parma'daki defans oyuncusu.

Kira yok derken, bedava kiralayıp 6 milyon opsiyon mu, yoksa temelli satış mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt