Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
İnter başka isimlere yöneldi diye biliyorum o iş uzasa keşkeO isi cözerler yakinda. Atalanta 50 istiyormus, Inter 45 arti bonus teklif ediyormus. Normalde anlasirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter başka isimlere yöneldi diye biliyorum o iş uzasa keşkeO isi cözerler yakinda. Atalanta 50 istiyormus, Inter 45 arti bonus teklif ediyormus. Normalde anlasirlar
Buyuk oynuyoruz
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Dede herkesten once Sane demisti, simdi Cuesta haberini de epey erken verdi galiba dogru mu?Cuesta, moskova ya 6m a giderse dedenin tier kaç olur? Özel bir ödül olmalı
Ağabey bizde en fazla 22 vermiştik Osimhene 75verene kadarBugüne kadar en fazla 15 vermişler bir oyuncuya ne 40'ı ya.
Bissouma'ya fb salca olur gibi geliyor. Ne dersin? Ozellikle bu kadro disi haberinden sonra bana o oran cok yukseldi gibi geldi.bissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur
11-15 m euro arası paket.
satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.
bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?
Böyle giderse evet, Cuesta ile ilgili sıcak gelişme olursa sanki Dede alkışı hak ediyor gibi ağabeyDede herkesten once Sane demisti, simdi Cuesta haberini de epey erken verdi galiba dogru mu?

İnter başka isimlere yöneldi diye biliyorum o iş uzasa keşke
Koopmeiners İnstagramdan açıklama yapıp kulübü suçlamadı, satmazlarsa kalır oynarım dediBilmem. Atalanta bu isi iyi yapiyor ve sonunda istedigi rakama cok yakin bir fiyata satiyor oyuncularini. Koopmeiners icin 60 istediler, Juventus sanki bonuslar ile 45 önermisti ve sonunda 52+7e sattilar.
Bunlar böyle degerli oyuncuyu hayatta kiralik yollamaz. Politikalarina hic uymaz böyle birsey.
Evet bir raki sisesi hediye verilebilir.Böyle giderse evet, Cuesta ile ilgili sıcak gelişme olursa sanki Dede alkışı hak ediyor gibi ağabey![]()
Isak fena kavgalı newcastle ile bir daha forma giyemem diyormuş liverpoola transfer olmazsa.ciddi ciddi piyasaya bakıldığında düşebilecek yıldız oyuncu Lookman gibi duruyor başka iyi isim olup kulübüyle sorun yaşayan başka oyuncu yok, transferin son günü falan gelsin de bakarız duruma
Frankowski de rakamı rakamına bildiDede herkesten once Sane demisti, simdi Cuesta haberini de epey erken verdi galiba dogru mu?
Verilir de daha isimli adama verilir özellikle Suudi pazarında.Ağabey bizde en fazla 22 vermiştik Osimhene 75verene kadar
Abartmayalım da Lookman mantıksız hedef değilIsak fena kavgalı newcastle ile bir daha forma giyemem diyormuş liverpoola transfer olmazsa.
frankın fiyatlarını da ilk o söylemişti galibaDede herkesten once Sane demisti, simdi Cuesta haberini de epey erken verdi galiba dogru mu?