Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 transfer lazım. Kaleci, sağ bek, stoper, orta saha fazlası da zarar olur.

Kocaeli bence bu sene 4buyukleri zorlayacak bir takım, taraftarli oynayan sehir takımlarına sike olayları pek sökmez yöneticiler isteseler taraftar tepki koyar ,kasimpati gümrük gibi mahalle takımlarına pislik yaptırmak daha kolay

ben giden-gelen olarak bakıyorum. morata gitti, yerine 2002 kuralına uyan bir potansiyel olsa hiç fena olmaz derim.

icardi'nin çaprazdan sonra nasıl döneceğini bilmiyoruz. tekrardan sakatlanma ihtimali beni çok korkutuyor. tüm sezon 60 maç osimhen'e de yük bindiremeyiz hele ki bu sezon afrika kupası oynamaya gidecek kendisi daha. keza osi biliyorsun yılda bi 7-8 maç banko kaçıran birisi.

o yüzden bir tane sub-st bulsak hiç fena olmazdı.
20 yasinda bir Afrikali falan getirseler birsey demem tabi oncelikle su Yusuf ve Jelert'in isgal ettikleri kontenjani acmak lazim.

Gerci baska bir problem de soyle oluyor , Ahmed Kutucu'nun takimda bir gorevi kalmiyor yani alabiliriz birini forvet hattina ama Ahmed orada bile forma sansi goremezse zaten takimda baska mevkide is yapmasi mumkun degil. Bos bosuna oturacak oyle.

İyi oyuncuydu. Son durumunu bilmiyorum ama hepten bitmediyse iyi transfer.

20 yasinda bir Afrikali falan getirseler birsey demem tabi oncelikle su Yusuf ve Jelert'in isgal ettikleri kontenjani acmak lazim.

Gerci baska bir problem de soyle oluyor , Ahmed Kutucu'nun takimda bir gorevi kalmiyor yani alabiliriz birini forvet hattina ama Ahmed orada bile forma sansi goremezse zaten takimda baska mevkide is yapmasi mumkun degil. Bos bosuna oturacak oyle.
zaten o o profilde biri demek istedim ya. 2002 kuralına uyan biri. o rolü kabul edecek biri. 0 katkı aldığımız jelert+yusuf yerine böyle bir opsiyon değerlendirilebilir belki.

4 transfer lazım. Kaleci, sağ bek, stoper, orta saha fazlası da zarar olur.
Çok doğru fakat anlamadığım şey, eğer ederson olayi doğruysa neden ilkayida beraber istemiyoruz pep verecekse beraber alırız, hocanın kafasında başka ortasahami var yada hicmi yok anlayamadik

Ahmedi izleyip aldiran kim acaba ne gordü.Yedek için bile gereksiz o seviye.Berkan bundan cok daha iyi oyuncu.

1755096379764.webp
1755096390223.webp

Hiç bir şey yapamazlar dostum.
O kadar diyeyim, o kafada adamlar olsa 5 senedir bir tane siteyi güncellerlerdi.

O organizasyon şemasını yönetemezsin 1 sene sonra seçim var bu adamlar gittiğinde gelen bu ekibi olduğu gibi yok eder. Bunu bildikleri için de bu işe girişmezler.
Makaimum olacağını söyleyeyim GsPara organizasyonumu bir üst levele çıkarabiliriz. Papara, innial seviyesinde tam bağımsız bir finans çözümü olabiliriz maximum o kadar.
Ve bence bu olacak.
Sadece store için kullanılan ödeme aracılarına verilen paraları ortadan kaldırsak ve gspos adı altında bir ödeme çözümü yapsak bile benim tarafımdan olumlu. Bu bile ciddi bir gelir bırakır.
Burada tek etken bddk lisansları ve bir miktar nakit kısmı onu da çok rahat çözeriz.
Valla hakli olabilirsin, cunku ben icerideki dengelere vs hakim degilim. Ama sunu kesinlikle yapardim. Galatasarayli zenginlerin bir Venture Capital sirketi kurdururdum. Herkes bir miktar koyup, sonra da startuplara yatirim yapardim. Zaten ilk musterileri de bu zenginlerin sirketleri ve onlarin networku olurdu. Ardindan da, buyuttugun sirketlerden exit ederek bir ekosistem kurabilirdin. Bunu da gelen yonetim giden yonetimden bagimsiz bir yapi seklinde tutmaya calisirdim. Bunu yapmak da biraz Galatasaray'i seviyorlarsa yapilmayacak sey degil. Hem boyle bir para kaynagin var, hem de boyle bir insan kaynagin var. Oyle liseyiz diyecek ovunmek ile olmuyor bu işler. Eger Liseliyim diyorsan ve bunla da ovunuyorsan o zaman Digital era yi kacirmayacaksin. Keske keske yapabilseler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt