Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Benim tanıdığım Dursun başkanın ilk hedefi Donna sonraki Costa en son Edersoon dur. Maliyetler arasında çok uçuk rakamlar yoksa tabiki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri yazmis, Ederson'un alternatifleri Costa ve Tzolakis diye.yine mi iptal ederson
Z planımız penyaberkede kaçmış napıcaz biz napıcaz levent ümit erol
2 boşluk oluyor sanırım.Şimdi yabancı şeysimiz ne oluyor nelson cuesta köhn gidince?
Az zaman kalmışken şu adamın isteyecegi parayı hayal bile edemiyorum.Bir de sanırım direkt clye gidiyorlar, donnarumma bile daha az maliyetli olur herhaldeBiri yazmis, Ederson'un alternatifleri Costa ve Tzolakis diye.
Sanki alternatifleri mi alsak (alabiliyorsak) daha iyi mi olur diye dusunuyorum. Total pakete bakinca maaslari en azindan daha az olur tabi bonservisleri daha yuksek.
Diğer ikiliden birini alacağımız kesin olsa Ederson olmasın derim şahsen.Biri yazmis, Ederson'un alternatifleri Costa ve Tzolakis diye.
Sanki alternatifleri mi alsak (alabiliyorsak) daha iyi mi olur diye dusunuyorum. Total pakete bakinca maaslari en azindan daha az olur tabi bonservisleri daha yuksek.
Cidden 25-30 a bırakıyorlarsa Costa gelsin bence adı geçen bize en uygun adam maaşı da abartılı olmaz
Lan mıBen ne zaman kolpa attım ulan mizah dışında
Forma Tanıtımları ve kupa galibiyetinin fotoğrafını beğenmiş
![]()
Hic fena senaryo olmaz(umarim tabi)Bu gidisle Tzolakis ile imzalariz gibi.
İnyaki penya sen Galatasaraylısın editine bünyeleri hazırlayalım.Z planımız penya