Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tanıdığım Dursun başkanın ilk hedefi Donna sonraki Costa en son Edersoon dur. Maliyetler arasında çok uçuk rakamlar yoksa tabiki.

yine mi iptal ederson
Biri yazmis, Ederson'un alternatifleri Costa ve Tzolakis diye.

Sanki alternatifleri mi alsak (alabiliyorsak) daha iyi mi olur diye dusunuyorum. Total pakete bakinca maaslari en azindan daha az olur tabi bonservisleri daha yuksek.

Sanki alternatifleri mi alsak (alabiliyorsak) daha iyi mi olur diye dusunuyorum. Total pakete bakinca maaslari en azindan daha az olur tabi bonservisleri daha yuksek.
Az zaman kalmışken şu adamın isteyecegi parayı hayal bile edemiyorum.Bir de sanırım direkt clye gidiyorlar, donnarumma bile daha az maliyetli olur herhalde

Ekli dosyalar

• images-31.webp
    images-31.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 9

Diğer ikiliden birini alacağımız kesin olsa Ederson olmasın derim şahsen.

Z planımız penya
İnyaki penya sen Galatasaraylısın editine bünyeleri hazırlayalım.

Ali Nacik : Okan hoca özellikle penyayı istedi. Oyuncunun geriden oyun kurulumunda yeteneği bunda etken oldu.
Nurhan Can : Penya son ana kadar Galatasarayı beklemişti.
Murat aşıkın kankisi Haluk Yürekli : çok makul şartlarda anlaşıldı penya yuvasına geri döndü.
Yakoob Ç : Hatipoğlu bu transferde kilit rol oynadı Gardi az kalsın Sommeri getirecekti(komisyon imaları)

Haluk'un söylediği 3 gidiş bu hafta içinde resmileşirse artık kaleci işinin hızlıca, defans işinin de sanırım Singo- Pavard tarzı stoper oynayabilen sağ bek olacak bu. Sol stoper ve orta saha içinde(İlkay olmazsa) Jelert ve Yusuf'un gitmesi beklenip u23 isim olacak oralara herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt