Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.180
- 8.813
- 2.518
CimBom gecelere Akanji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALLLAAAHHHHHHHHHGalatasaray'ın bu transfer döneminde 1 kaleci almasını bekliyorum..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Büyük isimli topçular fbyi istemiyorlarEdersonu fb alacak muhtemelen, o stadtaki tezahürat iyi olmadı , sırf onun için istiyorlardır
Olur mu hocam ucuza kim verir düz mantik . Cuesta örneği verilir bir de ukala sekildeDaha milan dün 10a sağ bek aldı.
2 günde real psg mi olduk dicem onlar bile artık gençlere yatırım yapıyor.
Seninki de ciddiyetsiz. Kotu niyetli zira iyi niyetli ya da tarafsız olduğunda zaten denilmek istenen belli yorumumda düşüncemde.bu ne ciddiyetsiz bir cevap şeklidir. Allah ıslah etsin seni.
bay tamamla arayı ısıtıp Ozan abine terso gitmek he peki.Daha milan dün 10a sağ bek aldı.
2 günde real psg mi olduk dicem onlar bile artık gençlere yatırım yapıyor.
Bence city değil United'a gidecek zatenDonnarumma Manchester United'ı da takibe almış.Grok'a da sormuşlar o da doğrulamış
![]()
bir wp grubunda forum üyelerinin de olduğu gruptaO ne bilsin yav.
Sallıyor itimat etmeyiniz
Ne diyorsun dostum sen ya Allah aşkına bu nasıl Türkçedir? Sen tamamdan başka bir şey yazma vazgeçtim.Seninki de ciddiyetsiz. Kotu niyetli zira iyi niyetli ya da tarafsız olduğunda zaten denilmek istenen belli yorumunda düşüncemde.
O kokuyu alıyorsun değil miBence city değil United'a gidecek zaten
Yalnız korkum filmin sonu Onana'da bitmesin
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim yazdığımdan sizin düşüncenizin çıkması niyet ile alakalı.Ne diyorsun dostum sen ya Allah aşkına bu nasıl Türkçedir? Sen tamamdan başka bir şey yazma vazgeçtim.