Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an evvel edersonda evraklar hazırlanıyor aşamasına geçmemiz lazım. O asama minimum 10 gun sürüyor vakit iyice daraldı.

Donnarumma Manchester United'ı da takibe almış.Grok'a da sormuşlar o da doğrulamış :D
Resim
DOnna beyinsiz cikti kanks yav

En başından beri istediğim kaleci Ter Stegen'di. Olmadı. Maç alabilen kaleci Avrupa'da çok fark yaratıyor. Ederson öyle bir kaleci değil bana göre. Olursa sevinirim olmazsa da üzülmem pek.

Yunan ligindeki şut kalitesiyle EPL'deki şut kalitesi aynı değil. Muslera da bir Süper Lig efsanesiydi ama iyi Avrupa maçı yok denecek kadar az.
Ederson çok küçümseniyor, yerel ligde en iyi kaleci olur çok net. Şampiyonlar liginde ne bekleniyor bilemem, bir donaruma değilsen zaten çok büyük fark yaratamazsın

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao ucuz bir işti, nelson'da kayıp sezon şans oldu, luyindama bence hatalı işti. Ben şahsen luyindamayı hiç beğenmezdim, fiziği çok iyiydi ama fundamental kötüydü. Demek istediğim hedefleri büyük takımda eğer çok üst kalitede değilse gençler o baskıyı kaldıramaz gs gibi büyük takımda. Barış, arda ünyay gibi ucuz yollu alıp 1 sezon geliştirip takım seviyesine getirmek bana daha mantıklı ve az riskli geliyor
Onyekuru da mesela geldi aklıma şimdi gelip direkt sezonun yıldızı olmuştu

O yaz alabilseydik bambaşka bi kariyeri olabilirdi vermedi şerrolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt