Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başından beri istediğim kaleci Ter Stegen'di. Olmadı. Maç alabilen kaleci Avrupa'da çok fark yaratıyor. Ederson öyle bir kaleci değil bana göre. Olursa sevinirim olmazsa da üzülmem pek.
Hem ayağı iyi hem çizgi kaleciliği

Enfes olurdu keşke sakatlık işleri olmasaydı alabilmemiz mümkün olsaydı

Nedeni yoneticeler; hem becerikli degiller hemde tecrübeli degiller. 5'le 10 milyon arası 5 6 tane transfer yaptılar ve hepsi basarisiz oldu. Gururu ve kiskancligi bırakıp butun transfer isini Gardi'ye bırakırlarsa çok daha basarili transferler yapabiliriz.
Peki listeyi verenin de hiç mi suçu yol jelert kohn adekuphe dubua .. yöneticiler is bilmez de oyuncu seciminde de büyük hatalar var

Neden? Herkes methediyor.
valla sosyal medyada özellikle biraz hype yeterli övmek için ya da tam tersi için , 20-25 milyon verilecekse bu isim neden net bir sağ bek olmuyor onu anlamadım ben
singo sağ bek değil çünkü en azından bizim oynadığımız sistemin sağ beki değil
torinoda 3-5-2 de 5 li orta sahanın sağında oynuyordu monacoya geldi stopere evirdiler boyu uzun diye ki bence iyi de bir stoper değil evet hızı ve atletizmi var ama o kadar yani
bu takımın bir denge oyuncusuna iyi pozisyon ve alan bilgisi olan birine daha çok ihtiyacı var illa boey tarzı atletik bir adam arıyorsak 20-25 milyon çok gibi

Singo+Akanji yaptığımız senaryoda takım 3 tık seviye atlar.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Verona,Cagliari ve Genoa stoper arıyor Nelsson'dan 5m falan kazanırsak büyük iş olur

Dua edelim de Donnarumma United’a gitmesin. Onana’yı yapıştırırlar bize.

Bugün bir antrenman videosu izledim. Ahmet Barış a müdahale ediyor; Barış sakatlanıyor bu arada Yunus ve Ahmed çak yapıyor; Abdülkerim garip garip gülüyor. Başlarım lan böyle işe. Açın izleyin pozisyonu, sonra gelip savunun bunları. Eğer dikkatimizi çekmiyor saniyorlarsa aptallar ve bunlari da bizi aptal yerine koyup savunabilecegini sanan da aptaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt