- 18 Temmuz 2009
- 80.831
- 225.674
- 5.093
Dönen bedeller çok yüksek duruyor, bonservisi çözsek alıcaz da.Edersonu alabilecekmiyiz sence adminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dönen bedeller çok yüksek duruyor, bonservisi çözsek alıcaz da.Edersonu alabilecekmiyiz sence adminim
Tam mertens yerine koyacağın adam olur acayip girdi birde sezona.![]()
Aleksey Batrakov - Oyuncu profili 25/26
Aleksey Batrakov, 20, Rusya ➤ Lokomotiv Moskova, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 9 Haz 2005, Orekhovo-Zuevo, Moskau Oblast, Rusyawww.transfermarkt.com.tr
ben de tam onu atıyordum harika topçu
Yoneticilerimiz bunları alması bulunmayacagi demek değildir faydalı tlda zarari olmayan yabancilar da oldu. Bakis acisi diyorum ben bulunabilir bulunur da.Jelert
Yusuf
Morutan
Cikaldau
Örnekleri versem ukela olurmuyum?
Gelip baris kerem deme onlar yerli. Tskler
Keşke ilgilense bizimkiler sağ bek boş bizde yerli rotasyona derinlik katar.Geçen ara transferde bizede yazılmış.
Vallahi bende ne seviyorum ne güveniyorumBen bu yönetimi sevmiyorum arkadaş
E zaten mecburen alacaz 2tane u23 eger yusufla jelerti gönderebilirsek. 2 tane yeterde artar bile. Senin dusuncen ilk 11de 4+ scout olsunYoneticilerimiz bunları alması bulunmayacagi demek değildir faydalı tlda zarari olmayan yabancilar da oldu. Bakis acisi diyorum ben bulunabilir bulunur da.
Tzolakis bence burada anlatıldığı gibi çok iyi bir kaleci değil diye düşünüyorumTzolakis bu kadar iyiyse neden Nottingham Forest almıyor? İki kulübün sahibi aynı değil mi?
Ben sampiyon olmayalım da demedim . Max 25 olan da oyuncuların olur 23 de 29 da ama bunun bir bakışı olur anlamak istemek ve iyi niyet ile alakalı ne rüya dedim.ne de sampiyon olmayalım dedimE zaten mecburen alacaz 2tane u23 eger yusufla jelerti gönderebilirsek. 2 tane yeterde artar bile. Senin dusuncen ilk 11de 4+ scout olsun
Öyle olmaz, göztepe falan olsak senin dedigin olurdu. Biz hersene sampiyon olmak zorundayiz olamazsak basarisiz sayiliriz. Senin dusuncen ruyadan ibaret
Tzolakis bence burada anlatıldığı gibi çok iyi bir kaleci değil diye düşünüyorum