Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiyeaairrğyttt!!!
c%C3%BCneyt-ark%C4%B1n.gif

Yoneticilerimiz bunları alması bulunmayacagi demek değildir faydalı tlda zarari olmayan yabancilar da oldu. Bakis acisi diyorum ben bulunabilir bulunur da.
E zaten mecburen alacaz 2tane u23 eger yusufla jelerti gönderebilirsek. 2 tane yeterde artar bile. Senin dusuncen ilk 11de 4+ scout olsun

Öyle olmaz, göztepe falan olsak senin dedigin olurdu. Biz hersene sampiyon olmak zorundayiz olamazsak basarisiz sayiliriz. Senin dusuncen ruyadan ibaret

Tzolakis bu kadar iyiyse neden Nottingham Forest almıyor? İki kulübün sahibi aynı değil mi?
Tzolakis bence burada anlatıldığı gibi çok iyi bir kaleci değil diye düşünüyorum

İstatistiklerini kıyaslamaya kalksak yine yanıltıcı bilgilere ulaşırız

Biri epl biri yunan ligi

Klasik GSc romantikliği işte

Hee adam çok iyi bir kaleci de olabilir

Ama bize şu aşamada hazır gelmeli

Bizde pişecek değil

E zaten mecburen alacaz 2tane u23 eger yusufla jelerti gönderebilirsek. 2 tane yeterde artar bile. Senin dusuncen ilk 11de 4+ scout olsun

Öyle olmaz, göztepe falan olsak senin dedigin olurdu. Biz hersene sampiyon olmak zorundayiz olamazsak basarisiz sayiliriz. Senin dusuncen ruyadan ibaret
Ben sampiyon olmayalım da demedim . Max 25 olan da oyuncuların olur 23 de 29 da ama bunun bir bakışı olur anlamak istemek ve iyi niyet ile alakalı ne rüya dedim.ne de sampiyon olmayalım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt