- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
bana 3lü paket haberi geldi
ederson
singo
akanji
cuesta,nelsson,köhn satışı sonrası imzalar atılır
ederson
singo
akanji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı yetmiyor.bana 3lü paket haberi geldi
ederson
singo
akanji
bana 3lü paket haberi geldi
ederson
singo
akanji
DjikuSingo'dan başkası yalan
pavard'dan iyi
Inter 'in uzun zamandır merak edip maçını izlemedim, performansı bitik mi harbi ?pavard'dan iyi
jelert ve yusuf kiralanmısYabancı sınırı yetmiyor.
Bence ciddi faydası olabilecek bir oyuncu ama maaşı yüksek kiralık olsa hemen gelsin ama bonservisi ile bilemiyorum.Gelsin mi Hasan![]()
Baba bonservis ile imkansız yakın zamanda 31 e almışlar. Kiralık olacak olursa ama bize yıllık maliyeti ne kadar olur meçhul.Bence ciddi faydası olabilecek bir oyuncu ama maaşı yüksek kiralık olsa hemen gelsin ama bonservisi ile bilemiyorum.
maliyeti yüksek düşüşte ayrıcaInter 'in uzun zamandır merak edip maçını izlemedim, performansı bitik mi harbi ?
Kiralık bırakırlar mı emin değilim açıkcası. 15-20 milyona satmak istiyor diye haberler var. Kiralıksa isterim şahsen. Her neyse şu gidecekler sorun çıkmadan açıklansın resmi olarakta ondan sonra gelecekler ile ilgili de durum hızlanır herhalde.Baba bonservis ile imkansız yakın zamanda 31 e almışlar. Kiralık olacak olursa ama bize yıllık maliyeti ne kadar olur meçhul.
Zaniolo giderse ekonomik olarak ciddi bir bütçe açılacaktır. Sonlara doğru ona da güle güle yapılacak benceKiralık bırakırlar mı emin değilim açıkcası. 15-20 milyona satmak istiyor diye haberler var. Kiralıksa isterim şahsen. Her neyse şu gidecekler sorun çıkmadan açıklansın resmi olarakta ondan sonra gelecekler ile ilgili de durum hızlanır herhalde.