- 3 Haziran 2015
- 53.923
- 61.925
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hoca City'de sözleşmesini tamamlayacağını düşünüyorum dedi. Yani gelmeye pek hevesli değil diyebiliriz. Ayrıca 8m'luk bir maaşı var ve bizi aşıyor.ilkay guendogan indirmek icin
daha neyi bekliyorsunuz kardesim..!
illa orta sahalardan biri sakatlanmasi mi lazim orta saha ihtiyacini gormek icin
Kopenhag'da uçuyordu o sezon çocuk. Buraya bambaşka biri gelmiş gibi.Jelertin parlama ihtimali bence yüzde 1 bile değil.jelert konusunda kimlerin emeği onayı olduda transfer edildiyse alayının yüce divanda yargılanması taraftarıyım. Ben evet bizde çok kötü futbolcular gördüm ama.bu jelert bambaşka bir seviye
Rüzgardan uçtu, buraya düştüKopenhag'da uçuyordu o sezon çocuk. Buraya bambaşka biri gelmiş gibi.
Yalnız bizim net ihtiyacımız var, Sara ile zaten olmuyor da Yunus şampiyonlar liginde ne kadar yeter ?Okan Hoca City'de sözleşmesini tamamlayacağını düşünüyorum dedi. Yani gelmeye pek hevesli değil diyebiliriz. Ayrıca 8m'luk bir maaşı var ve bizi aşıyor.
Bence Yusuf’unda futbolla pek alakası yok hocam. 3 senedir boşuna yer kaplıyor. Tam bir Emre mor v2 kendisiMatvey heyecan verici bir profil, umarim bu isin oluru vardir hic sanmasam da
Su an bizim genc kontenjanini Jelert ve Yusuf gibi 2 gereksiz isim dolduruyor
Yusuf‘u tabii Jelert denen futbolla alakasi olmayan bebeyle ayni kefeye koymak istemem. Yetenekli cocuk ama kendisinden olmayacak gibi.
+2‘lik genc yabanci kontenjanini ilk 11‘i zorlayacak gelecek vaad eden oyuncular icin kullanmaliyiz
Türk kulüpleri için potansiyel transfer listesi.
![]()