- 1 Şubat 2009
- 24.803
- 24.964
- 3.048
Zaniolo mu yoksa stoper mi?Penya
Pavard
Davinson
Sallai
Jakobs
Toreyra
Lemina
Sara
Sane
Icardi
Osimen
Zanyola <3
+
Jelert
Sicot31
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo mu yoksa stoper mi?Penya
Pavard
Davinson
Sallai
Jakobs
Toreyra
Lemina
Sara
Sane
Icardi
Osimen
Zanyola <3
+
Jelert
Sicot31
Ben Rus avratlari izliyorumMatvey falan nereden biliyorsunuz şaka mısınız ya açıp rusya ligi mi izliyorsunuz
EvetBirşey soracam hala şampiyonlar ligi UEFA konferansta toplanan puanlar aynı mi sayiliyor
Alper adminim tahmini ne zaman küfür edebiliriz?Kerem, Fenerbahce'ye evet demis ve son detaylar icin imza asamasina gelinmis. Kendisi Kadikoy'de yasamak icin can atiyormus.
Yolda denk gelmeyeyim, hemen 3 tane cafe var fenerli topcularin takildigi, onlardan birine gider aninda.Kerem, Fenerbahce'ye evet demis ve son detaylar icin imza asamasina gelinmis. Kendisi Kadikoy'de yasamak icin can atiyormus.
Gelen haberlere göre defansa tek adam alacaklar. O da singo zor oldugundan pavard gibi gorunuyor rts.Zaniolo mu yoksa stoper mi?
Ben suan ettim ama kimse duymadi.Alper adminim tahmini ne zaman küfür edebiliriz?
Bildiğin sacmalik bu ezikler konferansta yendiği takimlarla fazla puan topladık diye kafa ütülüyorEvet
How club coefficients are calculated
Europe's football website, UEFA.com, is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA organises some of the most famous and prestigious football competitions on the European continent including the UEFA Champions...www.uefa.com
Kolpayı bırakBen Rus avratlari izliyorum
bizim %10 pay olmasa bunlar kesin 13-14 açıklardıKerem, Fenerbahce'ye evet demis ve son detaylar icin imza asamasina gelinmis. Kendisi Kadikoy'de yasamak icin can atiyormus.
Kolpayı bırak
Spor salonu aidatını ödedin mi?
Bunu yazacaktım bende koca sezonu yerli almadan geçirmek mantıksızgeçen sezon devre arası hesaba katmadığımız şekilde Eren Elmalı ve Arda Ünyay geldi ve takımda rotasyon oyuncusu oldular, bu transfer döneminde benim düşüncem Gökhan Sazdağı ve Hasan Yakub İlçin bu iki oyuncu da alınmalı sezon uzun, takımın yerli rotasyonunu arttırmak lazım