Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem, Fenerbahce'ye evet demis ve son detaylar icin imza asamasina gelinmis. Kendisi Kadikoy'de yasamak icin can atiyormus.

Birşey soracam hala şampiyonlar ligi UEFA konferansta toplanan puanlar aynı mi sayiliyor
Evet

Nelsonla köhnü de 5er kağıda yollayabilirsek müthiş bir temizlik operasyonuna imza atmış olacağız

Evet

Bildiğin sacmalik bu ezikler konferansta yendiği takimlarla fazla puan topladık diye kafa ütülüyor

geçen sezon devre arası hesaba katmadığımız şekilde Eren Elmalı ve Arda Ünyay geldi ve takımda rotasyon oyuncusu oldular, bu transfer döneminde benim düşüncem Gökhan Sazdağı ve Hasan Yakub İlçin bu iki oyuncu da alınmalı sezon uzun, takımın yerli rotasyonunu arttırmak lazım

Kaleci + defans + ilkay ile bitirecegiz gibi

Kardeşim al şunu sağ beke Boey ile uğraşacağına 7 civarına çözersin 19 yaşında fizikli teknik Arjantinli bek.

Pavard’a falan para bayılmana gerek yok. Melo çözer sana ordan

geçen sezon devre arası hesaba katmadığımız şekilde Eren Elmalı ve Arda Ünyay geldi ve takımda rotasyon oyuncusu oldular, bu transfer döneminde benim düşüncem Gökhan Sazdağı ve Hasan Yakub İlçin bu iki oyuncu da alınmalı sezon uzun, takımın yerli rotasyonunu arttırmak lazım
Bunu yazacaktım bende koca sezonu yerli almadan geçirmek mantıksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt