Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matvey heyecan verici bir profil, umarim bu isin oluru vardir hic sanmasam da

Su an bizim genc kontenjanini Jelert ve Yusuf gibi 2 gereksiz isim dolduruyor

Yusuf‘u tabii Jelert denen futbolla alakasi olmayan bebeyle ayni kefeye koymak istemem. Yetenekli cocuk ama kendisinden olmayacak gibi.

+2‘lik genc yabanci kontenjanini ilk 11‘i zorlayacak gelecek vaad eden oyuncular icin kullanmaliyiz

ilkay guendogan indirmek icin

daha neyi bekliyorsunuz kardesim..!

illa orta sahalardan biri sakatlanmasi mi lazim orta saha ihtiyacini gormek icin
Okan Hoca City'de sözleşmesini tamamlayacağını düşünüyorum dedi. Yani gelmeye pek hevesli değil diyebiliriz. Ayrıca 8m'luk bir maaşı var ve bizi aşıyor.

Jelertin parlama ihtimali bence yüzde 1 bile değil.jelert konusunda kimlerin emeği onayı olduda transfer edildiyse alayının yüce divanda yargılanması taraftarıyım. Ben evet bizde çok kötü futbolcular gördüm ama.bu jelert bambaşka bir seviye
Kopenhag'da uçuyordu o sezon çocuk. Buraya bambaşka biri gelmiş gibi.

CL liste bildirimi öncesine kadar zaten ortaya cıkacak tablo. O vakte kadar pek yorum yapmayacağım ben. Çok haber çıkıyor, karmakarışık şuan.

Matvey heyecan verici bir profil, umarim bu isin oluru vardir hic sanmasam da

Su an bizim genc kontenjanini Jelert ve Yusuf gibi 2 gereksiz isim dolduruyor

Yusuf‘u tabii Jelert denen futbolla alakasi olmayan bebeyle ayni kefeye koymak istemem. Yetenekli cocuk ama kendisinden olmayacak gibi.

+2‘lik genc yabanci kontenjanini ilk 11‘i zorlayacak gelecek vaad eden oyuncular icin kullanmaliyiz
Bence Yusuf’unda futbolla pek alakası yok hocam. 3 senedir boşuna yer kaplıyor. Tam bir Emre mor v2 kendisi

Anketteki kalecilerin hepsine okeyim costa rakam yüksek tabi imkansız ama ederson onana tzolakis üçlemesinde kalecilik yetenekleri en iyi olan onana ve tzolakis ben onananın o dandirik looser takımda kaybolduğunu düşünüyorum

En son 6 yıl evvel haber tutturmuş hesapları burada paylasmamaya özen gösterelim.

Yusuf ve jelert de acil gitmeli.. Artik iskarta adamlari gormeye tahammulumuz kalmadi hatta talip bulursak kutucu da gitsin direk 3e 5e bakmadan

Türk kulüpleri için potansiyel transfer listesi.
e60c472e2f1a10855787ed3c09ef73a0.jpg

Cuestanın %60ına 6m işinde maaşını ödeme vs bir dümen yoksa helal olsun. Alışta da satışta da mükemmel gidiyoruz şu ana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt