- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
2 tane lazım biri ilkay biride torreira leminayi kesebilecek dinlendirecek oyuncu. Berkani satabiliriz kaanı orta saha olarak dusunelimOrta sahaya transfer şart ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane lazım biri ilkay biride torreira leminayi kesebilecek dinlendirecek oyuncu. Berkani satabiliriz kaanı orta saha olarak dusunelimOrta sahaya transfer şart ya.
Avrupada hüsran gibiKaleci + defans + ilkay ile bitirecegiz gibi
Pesin bakmamak lazim, oyle herkesin yazdigi gibi minimum 2 ortasaha vs bu yaz doneminde olacak is degil gibi. Vakit yok oyle hamlelere. Zaten gec kalinmislik var 2 ana ihtiyactaAvrupada hüsran gibi
Bence son care diye bakiyorlar ona, genc menc hic bir sey bulamadilar. O zaman alacagiz gibi duruyorIlkayla zerre ilgilendiğimizi sanmiyorum.
Zaten sara satilmayacaksa 6-8 oynayan biri alinmali. Bizim sorun defanstta. Sagbek defans çok önemli. Gerçi Bizim ne oynayacağımız da belli değil 3-5-2 mi oynayacagiz bilmiyorumIlkayla zerre ilgilendiğimizi sanmiyorum.
Bize Orta saha lazim sara yi yedekleyecek kanat tipi adamlar var zaniolo da kalabilirIlkayla zerre ilgilendiğimizi sanmiyorum.
Y sınırını nasıl çözeceğiz ki onun için?Bize Orta saha lazim sara yi yedekleyecek kanat tipi adamlar var zaniolo da kalabilir
Sağ bek defans kaleci ve torreira leminayi dinlendirecek orta saha defansı iyi olanından. Bizim öyle profile ihtiyacımız var biz her türlü gol buluruz. Bize geçiş oyununda topları kesecek adama ihtiyaç varPesin bakmamak lazim, oyle herkesin yazdigi gibi minimum 2 ortasaha vs bu yaz doneminde olacak is degil gibi. Vakit yok oyle hamlelere. Zaten gec kalinmislik var 2 ana ihtiyacta
Harakiri gibi sara falan satman lazim o isler icin. Su an cok gec bana gore. Artik basladi sezon. Temmuzda olsak belki baska sey hesap kitap yapilir derdim ama agustos ortasi kilit oyuncu satilmaz. Kimsede sana satmaz
Miretti biraz kıpırdanıyor gibi olsa bile eşiği geçememiş, potansiyeli olan birisi. İlkay mevcut haliyle bile Miretti'den 2-3'ü geçtim 4-5 gömlek üstündür.Miretti mi İlkay mi istersiniz
Bence son care diye bakiyorlar ona, genc menc hic bir sey bulamadilar. O zaman alacagiz gibi duruyor
Ihtiyac siran kale ve defans, sonra bir sey bulursan dedigin profil olur. O ikisi daha muhim- bence hoca ve yonetim "en kotu kaan lemina rotasyonum var" diye bakip yonetimde parayi ona gore dusunuyor olabilir.Sağ bek defans kaleci ve torreira leminayi dinlendirecek orta saha defansı iyi olanından. Bizim öyle profile ihtiyacımız var biz her türlü gol buluruz. Bize geçiş oyununda topları kesecek adama ihtiyaç var
O konuda bence elimiz sandigimizdan daha guclu. Oyuncu 34 yasinda, o maasi verebilecek takim sayisi cok az ve Galatasarayli oldugunu her yerde soyledi. Artik M. City'de de oynama olasiligi yok denecek kadar az. Ne kadar beklersek maasi o kadar dusecek. Mevkisi de bizim icin bir kaleci ya da sag bek kadar oncelikli degil.Ilkayla zerre ilgilendiğimizi sanmiyorum.
Bence kiralık vericez gibi hiç rakam vs çıkmıyorbence Nelsson'u da %30-40 pay ile falan 4-5mye vericez