Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Habeşoğlu'nu da kötü kaçırdık bence Bodrumspor'da ilk hafta gol attı, alıp kiralayabilirdik potansiyelli çocuk, Bodrum başarılı olursa fbye verir

Avrupada hüsran gibi
Pesin bakmamak lazim, oyle herkesin yazdigi gibi minimum 2 ortasaha vs bu yaz doneminde olacak is degil gibi. Vakit yok oyle hamlelere. Zaten gec kalinmislik var 2 ana ihtiyacta

Harakiri gibi sara falan satman lazim o isler icin. Su an cok gec bana gore. Artik basladi sezon. Temmuzda olsak belki baska sey hesap kitap yapilir derdim ama agustos ortasi kilit oyuncu satilmaz. Kimsede sana satmaz

Pesin bakmamak lazim, oyle herkesin yazdigi gibi minimum 2 ortasaha vs bu yaz doneminde olacak is degil gibi. Vakit yok oyle hamlelere. Zaten gec kalinmislik var 2 ana ihtiyacta

Harakiri gibi sara falan satman lazim o isler icin. Su an cok gec bana gore. Artik basladi sezon. Temmuzda olsak belki baska sey hesap kitap yapilir derdim ama agustos ortasi kilit oyuncu satilmaz. Kimsede sana satmaz
Sağ bek defans kaleci ve torreira leminayi dinlendirecek orta saha defansı iyi olanından. Bizim öyle profile ihtiyacımız var biz her türlü gol buluruz. Bize geçiş oyununda topları kesecek adama ihtiyaç var

benim yorumum Lemina+Torreira güzel birbirini tamamlıyor ama bizim orta sahamızda oynayan oyuncunun ikisinin de yapacağı işi yapabiliyor olması lazım böylece öne 1 ofansif oyuncu daha atabilirsin, tabi bunu değiştiremeyiz ama genç potansiyelli birini bulup gelecek için bunu yaratabiliriz

Bence son care diye bakiyorlar ona, genc menc hic bir sey bulamadilar. O zaman alacagiz gibi duruyor

Bence Okan hoca hiçbir şekilde düşünmüyor çünkü Icardi elini kolunu bagliyor. Ilkay açısından bakarsak da bu saatten sonra niye gelsin. Sonucta adama Cityde seni istemiyoruz git diyen yok. Ilkay işi tamamen bizim yerli kolpacilarin uydurması.

Sağ bek defans kaleci ve torreira leminayi dinlendirecek orta saha defansı iyi olanından. Bizim öyle profile ihtiyacımız var biz her türlü gol buluruz. Bize geçiş oyununda topları kesecek adama ihtiyaç var
Ihtiyac siran kale ve defans, sonra bir sey bulursan dedigin profil olur. O ikisi daha muhim- bence hoca ve yonetim "en kotu kaan lemina rotasyonum var" diye bakip yonetimde parayi ona gore dusunuyor olabilir.

Torreira ozellikle en cok yorulacak adam acik ara. Iste ilkay alirlarsa sara/torreira yi dondurecektir gibi bakiyorum ben

Toreira lemina
Baris sara sane
Oshimen

Kaan berkan silas andersen
Ahmet kutucu Yunus zaniolo sallai
Icardi çağrı balta

Ilkayla zerre ilgilendiğimizi sanmiyorum.
O konuda bence elimiz sandigimizdan daha guclu. Oyuncu 34 yasinda, o maasi verebilecek takim sayisi cok az ve Galatasarayli oldugunu her yerde soyledi. Artik M. City'de de oynama olasiligi yok denecek kadar az. Ne kadar beklersek maasi o kadar dusecek. Mevkisi de bizim icin bir kaleci ya da sag bek kadar oncelikli degil.

Taraftar olarak biraz daha sabirli olmamiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt