Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleye uğurcan yapıp ortasahaya bissouma çekme fikri bence fena değil

barış'ın parasının %20'sinin k.ören'e gitmesi nedeniyle transfere olumsuz bakıyorum

25 yaşında kanatı satıp 30 yaşında maliyetli yabancı ve barışın rakiplere kurduğu fizik üstünlüğünü kuramayacak biri ve yine 30 yaşına yakın geldiği an tartışmaların arasında kalacak kulübe saygısızlık yapmış yerli kaleciye barıştan alacağımız parayı vermemeliyiz bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış 2m alıyodu galiba onu 3m yapsınlar 2029a hatta 2030a kadar uzatsınlar sözleşmesini

Uğurcan'dan bağımsız yerli hiç bir kaleci olmaz bizde. İsterse Rüştü re-gen olsun gelsin yine olmaz.

Barişi satip 3lu sağ stoper alirlarsa dalga geçilir.3lü manyakligini birakin artik yapamiyorsunuz.

Barışı bu sene satana burda ana bacı söver cezamıda çekerim paşa paşa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse belli ki son iki hafta aksiyon bol olacak. İlla ki transfer yapacağız. Barış gidecek mi kalacak mı vs. Çok kaotik günlere gireceğiz :asd:

Barışı satarsak çok ciddi söylüyorum kadro dengesi öyle bir bozulacak ki şampiyonlar ligini geçtim artık orda zaten bizden bir yol olmaz, ligde de rezil olacağız,
En iyi yerli oyuncunu gönderip Uğurcanı alacaklar bir de tansiyonum çıktı

Bunlar 40i gördugu an barisi satar yerini de dolduramaz yani sampiypnlugu satmis olur

Barisi satan kendini de satsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt