- 18 Temmuz 2009
- 80.627
- 224.949
- 5.093
Riberio'yu çok beğenmiyorum da Marcao'yu Sevilla'ya sattığımız yaz Lille onu Marcao'yu aldığımız takımdan 2 milyon euroya aldı.
Komik yani
Komik yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mendy de iyi yawTrabzon 'dan alınabilecek tek oyuncu Batagov.
Sağ Bek var Stoper var, Orta Saha için rotasyon transferi yapılması lazım. Daha Barış 'ı satıp hücum transferi de işin içine girecek...ağustos bitecek hayla kaleci alacaklar ha
Cop o.Mendy de iyi yaw
Çok beğendiğim bir oyuncu değil renktaşım. Tam olarak neyi iyi yaptığını çözemedim ben Mendy 'ninMendy de iyi yaw
Ne yapacak yav futbolu birakinca herifİcardi futbolu bırakınca da bizde devam etsin yaw. İcardi hep GS ile kalsın. Her türlü katkı verir, vizyonu da çok iyi herifin.
trabzonlular hiç beğenmiyor. batagov, uğurcan ve mustafa eskihallaç gözde isimleri.Mendy de iyi yaw
Buna ben inanmıyorum yaw açıklansın görelim. Doğruysa tarihimizin en iyi satışı olabilirVasco da Gama, Carlos Cuesta için Galatasaray'la anlaşma sağladı. (HT)
• Bonservis: 6 M€
• Bonus: 2 M€ (Belli bir maç sayısı)
• Sonraki satıştan pay: %40
Teknik ekibe geçsin, sportif direktör vs olsun bulunur bir yer yawNe yapacak yav futbolu birakinca herif![]()