Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.807
- 12.807
- 1.948
Ayari muhabbeti nerden cikti ?
Sabit kanca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayari gibi oyunculara bence girilmemesi lazım. Evet orta saha eksikliği var. Ama bence kış transferinde Camavinga gibi transferler muhakkak çıkacak Galatasaray mevcut orya saha ile ligi ve şampiyonlar ligini kışa taşır.
Boşuna kalabalık . Bu takım çok başarılı olur normalde ama işinin ehli Yönetim ve hoca olması lazimBenim emin olup ispatlayamadigim sey "7 futbolcu var maasli. Neden alalim daha . Ilkay 5 aliyor kaan duruyor" vs vs. diye bakis acisi hakimdir.
Ispatlayamam ama.
Ayari alinsin diye degil genel ortasaha almama bahanesi yani. Hoca bile tabularini yikip gozteoe maci sonrasi ortasaha dedi. Fiyat fazla falan da dedi tabi.
Brighton gibi bir kulüp bunu çok kolay elden cikarabilirdi. Şüphelerim var bilemedim tipine de ısınamadımSen istemiyon galiba erayim
canım ne zaman isterse mesaj atarım sana mı sorucamakın konuyu çarpıtırsan artık engeli basarım.Leao yada rashford gelirse de geri dönerim dedim aynı mantıkla o zaman.Çarpıtıyorsun algıcı mısın nesin ne sorunun var çözemedim cidden.fb aleyhine attığım 50000 farklı mesajların hiçbirinde de seni görmüyorum nedense , demekki bir sorunun var yada işine gelmiyor
Maaslari bosuna kalabalik degil ama hani...Boşuna kalabalık . Bu takım çok başarılı olur normalde ama işinin ehli Yönetim ve hoca olması lazim
Yahu renktaş işte orta sahayla bağlantılı.Adam gibi yeterli orta sahan olsa osi eksikliğini daha az hissedersin.herkes orta saha diye bağırıyor ama asıl tehlike
Forvet Osimhen Allah korusun iki ay oynamasa deniz gül barış alperle maç kazanmayiz
Futbolcularımızın mutlu olması seni niye rahatsız ediyor Angus abi