- 3 Temmuz 2012
- 141.341
- 89.343
- 5.478
kontenjan yok ne transferı ıstıyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elden çıkartmak istemedi ki adamlar. Sözleşmesinin son senesine giriyor, yeni sözleşme teklifini kabul etmemiş. Bonservissiz gideceğine ne kazanırsam kar diyorlar doğal olarak. Yoksa iyi de bir Dünya Kupası geçirmişlen 25'e o takımdan Ayari'yi alabilmenin imkanı yok. U23'e Renato yerine alınabilirse çok doğru bir iş olurduBrighton gibi bir kulüp bunu çok kolay elden cikarabilirdi. Şüphelerim var bilemedim tipine de ısınamadım
Ugocukwu yu yukariya dahil etmek haksizlik olur.Kaan
Ilkay
Ugoçükü
Gunay
Sevap olsun diye besliyoruz
Torreira'dan çalardıbatrakovdan 1 dk bile süre calacak herif defolsun gitsin ayari fln istemeyiz
aynen bak o adama 50 falan verilirdi ama gelmezdi bu lige o ayrıYangın yapılacak oyuncu Camara idi. Ayari zaten yönetim red etmiş arkadaşlar boşuna yazmanıza gerek yok.
Son gün mu sözleşme teklif etmişler üstad gideceği kaç zamandır İngiltere basınında yaziyormusElden çıkartmak istemedi ki adamlar. Sözleşmesinin son senesine giriyor, yeni sözleşme teklifini kabul etmemiş. Bonservissiz gideceğine ne kazanırsam kar diyorlar doğal olarak. Yoksa iyi de bir Dünya Kupası geçirmişlen 25'e o takımdan Ayari'yi alabilmenin imkanı yok. U23'e Renato yerine alınabilirse çok doğru bir iş olurdu
U23'e iyi bir upgrade olur Ayari. Transferin son saati şu iş olsa gayet de mutlu ederdiAyari için yangın yapanları da görmüş oldu bu gözler.
Fofana fırsatına bu kadar yangın yapılmadı.