- 4 Ağustos 2009
- 92.242
- 74.275
- 5.358
Leaomuz surekli paylasim yapiyor. Adeta futbola yeni başlamış gibi heyecanlı. Ligin ırzına gececek gibi gorunuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hak etmissinÇağlar almanyada oynarken çöp dedim diye ne laflar yemiştim şimdi adam adil transferinde takas olarak kullanılacak
Bu milli ara yaklaşık 1 aydı. Keşke gitmeseydi de bu 1 ayda muhtemel hazırlık maçlarında oynar ve takıma alışırdı.
çorum da tam çöp tenekesi olduÇağlar söyüşçü zu Çorum
A spor
fener alsa kamuoyunda milli yıldız olurdutüm yorumcular ağız birliği etmişcesine Deniz Gül ikinci forvet olmaz diyor bu ne saçma bi yaklaşım yav adam Osimhen'in yokluğunda oynamayacaksa niye alıyoruz o kadar para verildi bedava aldık sanki
Kötü oynarsa capslerimi bileyeceğim rengimLeaomuz surekli paylasim yapiyor. Adeta futbola yeni başlamış gibi heyecanlı. Ligin ırzına gececek gibi gorunuyor.
parbüllükçü var bi tane ona aşırı ayar oluyorum.. Adam her duyduğunu gerçek sanıp başlıyor sallamaya ..fener alsa kamuoyunda milli yıldız olurdu
kötü 1 liste
Muradım derbilerde ( BJK FB) 1 gol 1 asitten fazlasını yapar mı ne diyorsun?Leaomuz surekli paylasim yapiyor. Adeta futbola yeni başlamış gibi heyecanlı. Ligin ırzına gececek gibi gorunuyor.
Yapmazsa fenerli olurum UlasımMuradım derbilerde ( BJK FB) 1 gol 1 asitten fazlasını yapar mı ne diyorsun?