Transfer Nöbeti #14 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bomboş bir video renktaş. Tamam Apo hızlı bir stoper değil ama bu videoda karşındaki isimler anormal derecede hızlı oyuncular. Yani sadece Apo değil, çoğu stoperi madara ederler hız konusunda. Ayrıca iyi savunma yapabilmek için mutlaka hızlı stoperlere sahip olmalısın düşüncesi yanlış. Hızlıysan daha iyi stopersin düşüncesi de yanlış. Misal İnter Acerbi, Bastoni'yle iki sene üst üste ŞL'de final oynadı. Bunlar öyle Apo'dan falan hızlı stoperler değil.

Samsun arayi girip alsaydi. Iki forvetide sakat ve yedek forvetleri Alman 3. Liginden gelen bir gurbo

22 yaşına girip alt ligde oynamış oyuncunun direkt büyük takım performansı tartışılır.

Bizim adımıza olacak hamle değildi zaten.

Deniz Gül'e bile burun kıvırıyoruz. Türk forvet hakkı o ve Barış ile doldu gibi.

Yabancı potansiyelli bir forvet de alınabilirdi U23 için.

Bonservisi 2-3 milyon civarı ise bizim takıma da isterdim. Pek beğendiğim bir oyuncu olmasa da takımda ekstra bir stoper bulunması için. Benim bu sene anlamadığım işlerden biri de Mertcan Ayhan'ın alınmaması durumu oldu. Kaan Ayhan takımdayken onu da alırız diyordum.

Botelelli ara takımlara gitmeden direkt dev ekiplere gidecek diye tahmin ediyorum.

UEFA ya yazı yazalım 1 hafta daha uzatsın
Parenting Whip GIF by The Viral Fever

Çağlar almanyada oynarken çöp dedim diye ne laflar yemiştim şimdi adam adil transferinde takas olarak kullanılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt