Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.590
- 2.669
- 1.198
İlk bakışta anlık Icardi sandım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az önce 17 yıllık üye ödülü kazandım. vay be' ömrümün yarısı burada geçmiş. bursaspor şampiyonluğu, şike süreci, kadıköyde şampiyonluk, kewell, arda, baros, keita, falan filan :')
Aybars'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
2007-2008: Feldkamp ile Başlayan, 11 Türk ile savaşıp Cevat Güler ile Biten Mucizeaz önce 17 yıllık üye ödülü kazandım. vay be' ömrümün yarısı burada geçmiş. bursaspor şampiyonluğu, şike süreci, kadıköyde şampiyonluk, kewell, arda, baros, keita, falan filan :')
yahu adam patlamış her maç 2-3 gol sallıyor neden bıçak gibi kessin gelişimini, düşüşte değil ki şans bulmamış adam değil ki neden yedek olsun osimhene hiç mantıklı değil. topçu zerre istemez. hiç bir proje oynama dakikası ilk 11 de iyi olamazTam tersi adama vizyon içeren bir plan sunarsan sana gelir zaten şuan oynadığı takımdan büyük bir takımız Dünyada kaç tane Osimhen ayarında forvet onunla beraber oynayacak onun yerini alabilecek bu bile çok büyük bir vizyon seni gelecekte en iyi ilk 10 forvetin arasında düşünüyoruz vs.
Büyük takımlara giden her oyuncu hemen ilk 11 için gitmiyor forma rekabetine girip kendini göstermeye çalışıyor.
Senin mantıkla chelsea ye hiçbir gencin gitmemesi lazım
1 ay takarım var sana Kemal'imaz önce 17 yıllık üye ödülü kazandım. vay be' ömrümün yarısı burada geçmiş. bursaspor şampiyonluğu, şike süreci, kadıköyde şampiyonluk, kewell, arda, baros, keita, falan filan :')
defolunun iyiliği, kusursuzun rahatsız ediciliği olarak tanımlayabilirimAybarsHaberin bilgileri olmasa transfer nöbeti #3 falan anca olurdu herhalde