Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    241
Ispanya ingiltere 35 dk.

Acun gazlamis taraftarini ne yapcak meraktayim.

sunderland orta sahasına bakıyorum da sanki habib diarra olmasa da ölmezler gibi. xhaka ve sadiki ilk 11'i kapatmış. ıvır zıvır yedekleri de var sanki.

🗣️Hasan Tuncel: Trabzonspor'da teknik direktörlük için kulislerde Fatih Terim ismi konuşulmaya başlandı. Yönetimde Fatih Terim'e yakın olan isimler var.
ulan tişört çöpe gitmesin diye hocamı istiyor şerefsizler

1788297809837.webp

Bu arada nhaga geçen sene geldiğinde Allah trabzon scoutlarından razı olsun diyordu herkes... şimdi kiralansın da yerine yeni biri alınsın diye dua ediyor? Bu nasıl bir çelişkidir böyle...

Ben Okan Hoca'nın oynatmayacağı ve hatta CL listesine yazmayacağını düşündüğüm için diyorum... Şöyle biraz daha olmuş bir u23 gelirse belki o zaman Kaan-İlkay-Lesley'den biri yerine CL'ye yazılır hiç değilse ve süre alır doğru dürüst...

Belki Okan Hoca haklıdır, daha gelişmeye ve zamana ihtiyacı vardır Nhaga'nın diyorum yani... Bırakalım kiralık oynasın bir yerlerde 19 yaşında topçu 1-2 sezon madem oynatmıyoruz pek diyorum... Olabilir yani hocanın fikri oysa...

Başka da mantıklı bir çare kalmadı orta sahaya işe yarar birilerini almak için o da ayrı bir sebep...

Bu arada nhaga geçen sene geldiğinde Allah trabzon scoutlarından razı olsun diyordu herkes... şimdi kiralansın da yerine yeni biri alınsın diye dua ediyor? Bu nasıl bir çelişkidir böyle...
gecen sene mi? burda millet yarim saat once soylediginin tam tersini soyluyor sen bir senelik tutarlilik bekliyorsun.

kaç dakika süre aldı. oynatıılıyor mu? trabzonda olsa muhtemelen oynar.. bizde lemina ve torreirayı anca camavinga kesebilir..
Oynadığında oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu hissediyor musun? Eğer hissediyorsan niye kiralık gitsin istiyorsun? Hoca mutlaka bunu oynatmalısın demelisin. Yanlış mıyım?

Camavinga u23 olmadığı için bu kiralanıp yerine alınmayacağı malum. Bunun gidip yerine aynı kalibrede oyuncu alınmasına daha çok üzülürüm ben şahsen ki büyük ihtimal gelen de kiralık olacak... kendi malımızı (yanlış anlaşılma olmasın hakaret değil) kullanmak varken niye muadilini alıp oynatalım? Ben bunu anlamıyorum...

Gelecek adam bonservisi ile gelecekse tabi amenna... ama onu da alamazlar bunlar...

Ben kendimi hoca yerine koyuyorum mesela... şu atmosferde ortamda tam anlamıyla güvenemediğim oyuncuyu sokmam içeri... başıma niye iş alayım...

Bence yerli oyuncu olmaz ise transfer bence bitmiştir... hiç sürpriz falan da beklemiyorum. Gündüz de söyledim. Bu saatten sonra oyuncu harcamanın da manası yok bence. Oturup iyi olmaları için dua edeceğiz ve elimizden geldiğince de destekleyip moral olarak çökmelerine mani olmaya çalışacağız... yapacak birşey yok bu saatten sonra...

Psgye pis kitlendim ben yannız

Adamlar son maçta birbirlerine penaltı ikram edip barış çubuğu yakıyorlardı
Bakın bu çok önemli
Psgy ile alakalı konuşuyorum

Geri
Üst Alt