- 16 Haziran 2010
- 207.622
- 161.144
- 6.838
Iyi düşünelimBilemedim hayır mı şer mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi düşünelimBilemedim hayır mı şer mi?
İyi düşünelim...Iyi düşünelim
Nhagayı geçen sene trabzon alsa şu an 30 milyon euroluk çantayla Trabzonda bekliyorduk yüzde 99Bu arada nhaga geçen sene geldiğinde Allah trabzon scoutlarından razı olsun diyordu herkes... şimdi kiralansın da yerine yeni biri alınsın diye dua ediyor? Bu nasıl bir çelişkidir böyle...
Siz Fatih Terimin mendilini bile alamazsınız.Hasan Tuncel: Trabzonspor'da teknik direktörlük için kulislerde Fatih Terim ismi konuşulmaya başlandı. Yönetimde Fatih Terim'e yakın olan isimler var.
Oynadığında oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu hissediyor musun? Eğer hissediyorsan niye kiralık gitsin istiyorsun? Hoca mutlaka bunu oynatmalısın demelisin. Yanlış mıyım?
Camavinga u23 olmadığı için bu kiralanıp yerine alınmayacağı malum. Bunun gidip yerine aynı kalibrede oyuncu alınmasına daha çok üzülürüm ben şahsen ki büyük ihtimal gelen de kiralık olacak... kendi malımızı (yanlış anlaşılma olmasın hakaret değil) kullanmak varken niye muadilini alıp oynatalım? Ben bunu anlamıyorum...
Gelecek adam bonservisi ile gelecekse tabi amenna... ama onu da alamazlar bunlar...
Ben kendimi hoca yerine koyuyorum mesela... şu atmosferde ortamda tam anlamıyla güvenemediğim oyuncuyu sokmam içeri... başıma niye iş alayım...
Bence yerli oyuncu olmaz ise transfer bence bitmiştir... hiç sürpriz falan da beklemiyorum. Gündüz de söyledim. Bu saatten sonra oyuncu harcamanın da manası yok bence. Oturup iyi olmaları içşn dua edeceğiz ve elimizden geldiğince de destekleyip moral olarak çökmelerine mavi olmaya çalışacağız... yapacak birşey yok bu saatten sonra...
Bu arada ben nhaga da potansiyel görüyorum açıkçası... söylediklerinde de haklısın bence. Seneye lemina da torreira da olmayacak... bence aidiyetinin artması ve takımla olan koordinasyonu açısından kemerburgaz da kalmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Her kiralık gidenin çok iyi geliştiğini de görmedim bugüne kadar 1,2 kişi haricinde. Birisi arda diğeri de yunus işte.Ya ben de sürpriz falan beklemiyorum da...
Oynamayacak, çok genç (adeta altyapıdan yeni çıkmış gibi) ama potansiyeli yüksek henüz 19 yaşında bir genç var diyelim... Bir de belli bir tecrübesi olan, güvenilir, kendini belli oranda ispatlamış, rotasyonda çok daha rahat güvenebileceğin 22 yaşında bir oyuncu var... Eğer Nhaga'yı hoca 1. kategoride görüyorsa onu kiralayıp, yerine opsiyonlu şekilde ikinci kategoride 22 yaşındaki adamı getirmenin nesi yanlış olsun ki??
Tek problem bu tanıma uyan birini daha getirdik ama o çok ışık vermediyse, bir tane daha biraz daha güvenilir olanını almak da bir opsiyon... Hangisi daha iyi performansı verirse onu oynatırsın getirdiklerinden de... Olmayan geri gider seneye... Nhaga'yı da gelişirse seneye monte edersin veya kiralıklardan çok oturan olursa onu alırsın... 1-2 seneye zaten Torreira ve Lemina'nın en az biri artık gider... Gayet iyi planlama yani...
Buna benzer Günay'ın falan da olduğu için bir teklif yapılmış ama kabul etmemişler sanırım yada para da anlaşılamamış herhalde.Arda Okan 5m+ nhaga 2 sene kiralık. 1. Sene sonu geri çağrım olursa +2m daha.
Miss gibi teklif yav şunu düşünemiyorlar mı
Bu arada ben nhaga da potansiyel görüyorum açıkçası... söylediklerinde de haklısın bence. Seneye lemina da torreira da olmayacak... bence aidiyetinin artması ve takımla olan koordinasyonu açısından kemerburgaz da kalmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Her kiralık gidenin çok iyi geliştiğini de görmedim bugüne kadar 1,2 kişi haricinde. Birisi arda diğeri de yunus işte.
Hepsi için gönderiliyor, gönderildi yaniGerçekten bu eleman icin mi uçak gönderilmiş? Özel jet?
Arda okan için gider miHepsi için gönderiliyor, gönderildi yani
Gider gibiArda okan için gider mi