Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    239
Bu arada nhaga geçen sene geldiğinde Allah trabzon scoutlarından razı olsun diyordu herkes... şimdi kiralansın da yerine yeni biri alınsın diye dua ediyor? Bu nasıl bir çelişkidir böyle...
Nhagayı geçen sene trabzon alsa şu an 30 milyon euroluk çantayla Trabzonda bekliyorduk yüzde 99

Bizim futbol aklımız şuam kim

Oynadığında oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu hissediyor musun? Eğer hissediyorsan niye kiralık gitsin istiyorsun? Hoca mutlaka bunu oynatmalısın demelisin. Yanlış mıyım?

Camavinga u23 olmadığı için bu kiralanıp yerine alınmayacağı malum. Bunun gidip yerine aynı kalibrede oyuncu alınmasına daha çok üzülürüm ben şahsen ki büyük ihtimal gelen de kiralık olacak... kendi malımızı (yanlış anlaşılma olmasın hakaret değil) kullanmak varken niye muadilini alıp oynatalım? Ben bunu anlamıyorum...

Gelecek adam bonservisi ile gelecekse tabi amenna... ama onu da alamazlar bunlar...

Ben kendimi hoca yerine koyuyorum mesela... şu atmosferde ortamda tam anlamıyla güvenemediğim oyuncuyu sokmam içeri... başıma niye iş alayım...

Bence yerli oyuncu olmaz ise transfer bence bitmiştir... hiç sürpriz falan da beklemiyorum. Gündüz de söyledim. Bu saatten sonra oyuncu harcamanın da manası yok bence. Oturup iyi olmaları içşn dua edeceğiz ve elimizden geldiğince de destekleyip moral olarak çökmelerine mavi olmaya çalışacağız... yapacak birşey yok bu saatten sonra...

Ya ben de sürpriz falan beklemiyorum da...

Oynamayacak, çok genç (adeta altyapıdan yeni çıkmış gibi) ama potansiyeli yüksek henüz 19 yaşında bir genç var diyelim... Bir de belli bir tecrübesi olan, güvenilir, kendini belli oranda ispatlamış, rotasyonda çok daha rahat güvenebileceğin 22 yaşında bir oyuncu var... Eğer Nhaga'yı hoca 1. kategoride görüyorsa onu kiralayıp, yerine opsiyonlu şekilde ikinci kategoride 22 yaşındaki adamı getirmenin nesi yanlış olsun ki??

Tek problem bu tanıma uyan birini daha getirdik ama o çok ışık vermediyse, bir tane daha biraz daha güvenilir olanını almak da bir opsiyon... Hangisi daha iyi performansı verirse onu oynatırsın getirdiklerinden de... Olmayan geri gider seneye... Nhaga'yı da gelişirse seneye monte edersin veya kiralıklardan çok oturan olursa onu alırsın... 1-2 seneye zaten Torreira ve Lemina'nın en az biri artık gider... Gayet iyi planlama yani...

Ya ben de sürpriz falan beklemiyorum da...

Oynamayacak, çok genç (adeta altyapıdan yeni çıkmış gibi) ama potansiyeli yüksek henüz 19 yaşında bir genç var diyelim... Bir de belli bir tecrübesi olan, güvenilir, kendini belli oranda ispatlamış, rotasyonda çok daha rahat güvenebileceğin 22 yaşında bir oyuncu var... Eğer Nhaga'yı hoca 1. kategoride görüyorsa onu kiralayıp, yerine opsiyonlu şekilde ikinci kategoride 22 yaşındaki adamı getirmenin nesi yanlış olsun ki??

Tek problem bu tanıma uyan birini daha getirdik ama o çok ışık vermediyse, bir tane daha biraz daha güvenilir olanını almak da bir opsiyon... Hangisi daha iyi performansı verirse onu oynatırsın getirdiklerinden de... Olmayan geri gider seneye... Nhaga'yı da gelişirse seneye monte edersin veya kiralıklardan çok oturan olursa onu alırsın... 1-2 seneye zaten Torreira ve Lemina'nın en az biri artık gider... Gayet iyi planlama yani...
Bu arada ben nhaga da potansiyel görüyorum açıkçası... söylediklerinde de haklısın bence. Seneye lemina da torreira da olmayacak... bence aidiyetinin artması ve takımla olan koordinasyonu açısından kemerburgaz da kalmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Her kiralık gidenin çok iyi geliştiğini de görmedim bugüne kadar 1,2 kişi haricinde. Birisi arda diğeri de yunus işte.

Bu arada ben nhaga da potansiyel görüyorum açıkçası... söylediklerinde de haklısın bence. Seneye lemina da torreira da olmayacak... bence aidiyetinin artması ve takımla olan koordinasyonu açısından kemerburgaz da kalmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Her kiralık gidenin çok iyi geliştiğini de görmedim bugüne kadar 1,2 kişi haricinde. Birisi arda diğeri de yunus işte.

Ben de potansiyel görüyorum... Hatta kalırsa ileride altyapı kontenjanına yazılabileceğini sandığım için 1 hafta öncesine kadar falan kalmalı diyordum... Ama ben onda yıl hesabında yanlış yapmışım... kalsa bile asla altyapı olamıyormuş... E hocanın da oynattığı yok, baktığımız kadarıyla bu sezon oynatacağı da yok... Gerçekten biraz heyecanlı ve hafif toyluğu da var... Oynamadığı sürede bence geriye gitmiş bile olabilir yani aylardır...

O yüzden elbette çok daha düzenli oynayabileceği bir yere gitmesi iyi olabilir... Çünkü senede 500dk (o da bölük pörçük 5-10dk'larla ve garbage time'larla dolu) oynayarak gelişmez hiçbir oyuncu... 1200+dk ciddi süre vereceksek kalsın tabi yoksa...

Barış neden kafasını ters döndürüp vurmaya çalışıyor topa, zıbaaam diye alnınla yapıştır diyen biri yok mu?

Geri
Üst Alt