Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.963
- 1.146
- 1.913
Yok renktaş sinirden öyle olmuş ama İzmirliyimGökhan klavye ödemişi büyük harfle yazmış Ödemişli misin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaş sinirden öyle olmuş ama İzmirliyimGökhan klavye ödemişi büyük harfle yazmış Ödemişli misin![]()
Haahhahahshs
Öyle olursa Forum'dan çokça kişi sana binmek ister kanks yavİsmimi "TCSPL" yapar mısınız?
Ülke için bile yeterli olduklarını düşünmüyorumLesley aldık batrakov aldık diyecekler![]()
Patates istemeyelim diye gizliyorsan ayıp ediyorsunYok renktaş sinirden öyle olmuş ama İzmirliyim
Farketmez, benimki de devamlı büyük harfle yazıyor da ondan dedimYok renktaş sinirden öyle olmuş ama İzmirliyim

Oynasın oynamasına da gidecek orta sıra alt sıra takımlarına sürekli defans yapan ya da kontra arayan takımlara... orada farklı bir oyuna alışıp buraya gelecek ve burada baskı pres sürekli önde oynama isteği olan bir takımda yine sırıtacakorada başka oyunculara alışacağına burada osimhen e sara ya sane ye leao ya alışsın antrenmanlarda. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama burada baskıya alışması, yeri geldi mi ıslıklanacağını öğrenmesi çok daha büyük tecrübe bence...
@Alper AltunBatrakov da mı?Ülke için bile yeterli olduklarını düşünmüyorum
Biz topçu almıyoruz da BJK riosu Arabistan'a Fofanayi Sevillaya kaptırmış ona guldumNiye gülüyorsun
Eleman bi gidiyor bi geliyor bi gidiyor bi geliyor bi gidiyor bi geliyor bu bize sinyal olabilir.
Eleman bi gidiyor bi geliyor bi gidiyor bi geliyor bi gidiyor bi geliyor bu bize sinyal olabilir.
Bunlar transfer filan yapmayacaklar.
Bakın puerta nottinghama gidecekti kiralık olimpiakosa gidecekti.
Olimpiakos 16 m Ödemiş almış
23 yaş altı kuralına uyan Riosu milli takımda kesmiş bu adam olimpiakosu kabul ediyorsa bizi etmez miydi?
Sadece 16 m
Yazıklar olsun