Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    239
Sevilla ya kitlediler en sonunda...

1.96 stoper ve 1.90'lık orta saha getirdik. İkisinin de hava topu zayıf diyorlar. Böyle nadir özellikleri olan adamları bulan transfer ekibimizi tebrik ediyorum.

Oynasın oynamasına da gidecek orta sıra alt sıra takımlarına sürekli defans yapan ya da kontra arayan takımlara... orada farklı bir oyuna alışıp buraya gelecek ve burada baskı pres sürekli önde oynama isteği olan bir takımda yine sırıtacak 😀 orada başka oyunculara alışacağına burada osimhen e sara ya sane ye leao ya alışsın antrenmanlarda. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama burada baskıya alışması, yeri geldi mi ıslıklanacağını öğrenmesi çok daha büyük tecrübe bence...

Bence orta saha oyuncusu için farklı tarzda oynayan takım bile olsa özgüven için ve tercih hatalarını azaltması için oynaması önemli... Yani sonuçta merkezde oynayan oyuncunun belli anlardaki görevi farklı sistemde bile olsa hayli benzer. Defanstan top çıkarırken top atıldığı zaman baskı varsa doğru kontrol et, doğru pas opsiyonunu seç, riskleri doğru al... Geride beklerken de doğru alan doldur falan... Ayrıca yenik durumdayken de ille öne de gidecek pres de yapacak o takım... Evet bizde devamlı prese ekstra adapte olması gerekir doğru ama sonuçta bence faydası olur oynamasının her türlü...

Stoperlerde falan o dediğin daha geçerli mesela... Önde basan ve hattı ileri çıkaran takımda oynamakla, geride kapanan takımda oynamak arasında dağlar kadar fark var... Orta sahada o fark biraz daha az bence... Ama onda bile stoper düzenli oynadığı zaman faydası oluyor...

Bizimkiler nhaga yollayip kimseyi almayip tam rezil olurlar

Bunlar transfer filan yapmayacaklar.

Bakın puerta nottinghama gidecekti kiralık olimpiakosa gidecekti.
Olimpiakos 16 m Ödemiş almış

23 yaş altı kuralına uyan Riosu milli takımda kesmiş bu adam olimpiakosu kabul ediyorsa bizi etmez miydi?

Sadece 16 m
Yazıklar olsun

Nottingham ile Olympiakos'un sahibi aynıymış... Yani bonservisle gitti gibi görünse bile o öyle değildir...

50-55 milyon eurosu olan Türk kulübü alabilir ama oyuncunun gelmek isteyeceğini de sanmam devre arası gider PL'ye.

Geri
Üst Alt