- 22 Ağustos 2010
- 33.769
- 39.117
- 3.193
napsalardı, mancınıkla mı fırlatsalardı adamı sen beğenmedin diye temur abi?Gerçekten bu eleman icin mi uçak gönderilmiş? Özel jet?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napsalardı, mancınıkla mı fırlatsalardı adamı sen beğenmedin diye temur abi?Gerçekten bu eleman icin mi uçak gönderilmiş? Özel jet?
DursunBizim futbol aklımız şuam kim
Hepsi icin mi gerçekten? Ne zamandır bu uygulamadayiz biz. Eskiden sadece gerçekten yıldız isimler icin yaparlardı bunu. Herkes icin yapılıyorsa epey uzak kalmışım bu konulardan ben.Hepsi için gönderiliyor, gönderildi yani
SıkandalDursun
Herkes diyordur da barış dinlemiyordur muhtemelen. Geçen bir idman videosunda günay dediğin şeyi dedi barışaBarış neden kafasını ters döndürüp vurmaya çalışıyor topa, zıbaaam diye alnınla yapıştır diyen biri yok mu?
Ne bileyim sıradan oyuncular tarifeli uçakla gelir, ben boyle bilirdim hep. Ama herkese gonderiliyomus artik. Kifayetsiz bi davranış bence.napsalardı, mancınıkla mı fırlatsalardı adamı sen beğenmedin diye temur abi?
Oynasın oynamasına da gidecek orta sıra alt sıra takımlarına sürekli defans yapan ya da kontra arayan takımlara... orada farklı bir oyuna alışıp buraya gelecek ve burada baskı pres sürekli önde oynama isteği olan bir takımda yine sırıtacakBen de potansiyel görüyorum... Hatta kalırsa ileride altyapı kontenjanına yazılabileceğini sandığım için 1 hafta öncesine kadar falan kalmalı diyordum... Ama ben onda yıl hesabında yanlış yapmışım... kalsa bile asla altyapı olamıyormuş... E hocanın da oynattığı yok, baktığımız kadarıyla bu sezon oynatacağı da yok... Gerçekten biraz heyecanlı ve hafif toyluğu da var... Oynamadığı sürede bence geriye gitmiş bile olabilir yani aylardır...
O yüzden elbette çok daha düzenli oynayabileceği bir yere gitmesi iyi olabilir... Çünkü senede 500dk (o da bölük pörçük 5-10dk'larla ve garbage time'larla dolu) oynayarak gelişmez hiçbir oyuncu... 1200+dk ciddi süre vereceksek kalsın tabi yoksa...
.Bizim futbol aklımız şuam kim
Tam 24 saat kaldi bu arada@Alper Altun başlığı listenin verilmesine son 24 saat falan yapmıyor musun bu sene?
O yüzden yazdımTam 24 saat kaldi bu arada
Gökhan klavye ödemişi büyük harfle yazmış Ödemişli misinOlimpiakos 16 m Ödemiş almış
Lesley aldık batrakov aldık diyeceklerOrtasaha getirmeyen haindir