Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    240
Ben de potansiyel görüyorum... Hatta kalırsa ileride altyapı kontenjanına yazılabileceğini sandığım için 1 hafta öncesine kadar falan kalmalı diyordum... Ama ben onda yıl hesabında yanlış yapmışım... kalsa bile asla altyapı olamıyormuş... E hocanın da oynattığı yok, baktığımız kadarıyla bu sezon oynatacağı da yok... Gerçekten biraz heyecanlı ve hafif toyluğu da var... Oynamadığı sürede bence geriye gitmiş bile olabilir yani aylardır...

O yüzden elbette çok daha düzenli oynayabileceği bir yere gitmesi iyi olabilir... Çünkü senede 500dk (o da bölük pörçük 5-10dk'larla ve garbage time'larla dolu) oynayarak gelişmez hiçbir oyuncu... 1200+dk ciddi süre vereceksek kalsın tabi yoksa...
Oynasın oynamasına da gidecek orta sıra alt sıra takımlarına sürekli defans yapan ya da kontra arayan takımlara... orada farklı bir oyuna alışıp buraya gelecek ve burada baskı pres sürekli önde oynama isteği olan bir takımda yine sırıtacak 😀 orada başka oyunculara alışacağına burada osimhen e sara ya sane ye leao ya alışsın antrenmanlarda. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama burada baskıya alışması, yeri geldi mi ıslıklanacağını öğrenmesi çok daha büyük tecrübe bence...

Lan 1 gün kalmış listeye yazılmasında gelecek sağlık kontrolü imzalar evraklar derken yetişmeyecek siz adama uçak mı gönderildi derdindesiniz hala 😀

@Alper Altun başlığı listenin verilmesine son 24 saat falan yapmıyor musun bu sene?

Bunlar transfer filan yapmayacaklar.

Bakın puerta nottinghama gidecekti kiralık olimpiakosa gidecekti.
Olimpiakos 16 m Ödemiş almış

23 yaş altı kuralına uyan Riosu milli takımda kesmiş bu adam olimpiakosu kabul ediyorsa bizi etmez miydi?

Sadece 16 m
Yazıklar olsun

Geri
Üst Alt