Ayari?

• Kullanılan toplam oy
    52
Habib diarra yazan var Milet iyice delirdi her kafadan bir isim var

Eğer yapılan transferler bunlarsa, Leao hariç hiçbir transfer, edilen sözlerle, heyecanlandıracak transfer söylemleriyle uyuşmuyor. Biz transferin son gününü Deniz Gül için, Bitshiabu için mi bekledik?
Oyuncular iyidir, kötüdür, katkı verir-vermez ben orasında değilim. Ama bu adamlar alınacaktıysa, bizzat bu isimler olmasa bile, Deniz Gül ve Bitshiabu kalibresinde adamlar Haziran ayında da alınırdı, Temmuz ayında da alınırdı.

Özetle transfer dönemi benim için Leao ve biraz da Batrakov hariç kesinlikle beklentileri karşılamadı.

Sol stopere Bardakcı'dan daha iyisi gerekiyorken, Bardakcı'ya anca alternatif olabilecek bir çocuk alındı.

Orta sahada Lemina ve Torreira'dan daha iyisi lazımken, Ugochukwu alındı ki asla ilk 11 seviyesi izlenimi vermiyor.

Böyle olmamalıydı.....

NOT : Son anda bi Camara ya da A sınıfı bir orta saha falan inerse fikrim değişir ama hiç sanmıyorum.

Seneye;

Orta sahada:
-İlkay
-Kaan
-Lemina
-Torreira
-Lesley

(Muhtemelen olmayacaklar).

Stoperde:

-Abdülkerim'in yerine As stoper ihtiyacı kesinlikle olacak.
-hatta Davinson'un yerine bile.

Sağ bekte:
-Beklerden biri muhtemelen gider(sallai büyük ihtimal)

Sol bekte:
-jakobs gider

Sağ kanatta:-muhtemelen Sane ayrılmış olur.

seneye takımı komple değiştirmek lazım. merak ediyorum dursun bey yine 31 ağustos'a kadar bekleyecek mi acaba?

Habib Diarra 10 numara gibi bişeydi aklıma kalan kadarıyla

Bunların son gün birinden çıkıp yerine yeni transfer yapabileceğini cidden düşünüyor musunuz
Yönetim İstese u23'te yapılabilecek bir sürü hamle var. Mesela u23 Magassa var West Ham'da daha süre almamış kiralanabilir. Yasin Ayari kadro dışı kalmış diyorlar. Takımında düşünülmeyen biru23 bulunabilir Nhaga'yı da kiralık vermek için zaten zamanın var ama böyle bir niyeti yok yönetimin.

Geri
Üst Alt