Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    270
  • Bu anket kapanacak: .
Duyumculara bu denli yüklenmek niye, anlamakta zorlanıyorum? Sonuçta yaptıkları duydukları bir bilgiyi paylaşmak .Aşağıdaki paylaşımdaki gibi bir çok ayağı olan bir çok olayın zincirleme olarak gerçekleşmesi gereken çetrefilli bir iş çoğunlukla tranfer olayı. Bir sebepten olumsuz sonuçlanması duyumu paylaşanı bu denli gömmeyi gerektirmemeli.
Etkileşim amaçlı samimiyetsiz duyum paylaşanları kastetmiyorum.

Monaco CEO’su Thiago Scuro: "Kurallar nedeniyle gelir elde etmemiz gerekiyordu. Önümüzde iki seçenek vardı: Lamine Camara veya Folarin Balogun’u satmak. Önceliğimizin Lamine’i takımda tutmak olduğunu açıkça belirttik. Balogun’un transferine ise açıktık.Gün içinde Balogun’un Everton’a transferi konusunda net bir anlaşmaya vardık. Balogun, dün sabah sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere uçtu. O ana kadar planımız çok iyi işliyordu.Öğleden sonraya kadar durum buydu. Ancak Chelsea sürekli nabız yokluyor ve ‘Lamine ne olacak? Lamine için durum nedir?’ diye soruyordu.Dün saat 16.00 civarında Chelsea’den yeniden bir telefon aldık. ‘Tamam, bu pozisyondaki oyuncumuzu (Enzo Fernandez) sattık. Transfer tamamlandı. Monaco’nun Lamine’i satma ihtimali var mı?’ dediler. Cevabımız yine aynıydı: Hayır.Balogun Liverpool’daydı ve sağlık kontrollerinden geçiyordu. Her şey gayet iyi gidiyordu. Saat 19.00 civarında Everton, Balogun’un sağlık durumuyla ilgili bazı soru işaretleri olduğunu bize iletti. Bu durum hem bizim sağlık ekibimize hem de oyuncunun kişisel sağlık ekibine göre hiçbir anlam ifade etmiyordu.Elbette Chelsea de burada bir fırsat gördü. ‘Monaco’nun paraya ihtiyacı var. Balogun transferinde sorun çıkıyor. O zaman Lamine için tekrar deneyelim’ diye düşündüler. Bu oyunun bir parçası. Bunu denemeleri gayet normal, bunda bir problem yok.Saat neredeyse 20.00 olmuştu ve Chelsea ile görüşmelere başladık. Lamine’i bizzat ben arayıp bilgilendirdim. Chelsea’ye transferinin şartlarını görüşmeye başladık. Aynı anda Balogun’un sağlık kontrolleriyle ilgili görüşmeler de devam ediyordu.Saat 22.00 civarında Everton, ‘Tamam, herhangi bir problem yok. Transferi gerçekleştirmeye hazırız. Sözleşmeyi imzalayalım’ dedi. Bu bilgiyi alır almaz Chelsea’ye geri döndük ve ‘Everton ile anlaşmamız tamam, dolayısıyla Chelsea ile Lamine için artık bir anlaşma olmayacak’ dedik. Bu da oyunun bir parçası.Bunun sonucunda odadaki kötü adam biz olduk. İnsanlar ‘Monaco adil davranmadı, Monaco doğru davranmadı’ diyor. Bu kadarı fazla.Balogun transferinde ise işlemleri tamamlamak için sadece beş dakikamız kalmıştı. Ben sözleşmeyi imzaladım, Everton da imzaladı. Ancak son anda oyuncu sözleşmeyi imzalamamaya karar verdi.Balogun’un gerekçesi şuydu: ‘Kulübün bana davranış biçimi nedeniyle kendimi iyi hissetmiyorum. Everton’ın sağlık ekibinin geleceğim veya sağlık durumum konusunda şüpheler ortaya koyması beni rahatsız etti. Benim herhangi bir sağlık problemim yok. Bu nedenle burada uzun süreli bir sözleşme imzalama konusunda kendimi rahat hissetmiyorum.’Transfer dönemini bu şekilde tamamladık."

Anguissa mi? (Abimle telefondayken eyup dinliyor , o soyledi simdi boyle boyle dediler diye- o herifin tivitindeki isimmis vs. )

4-3-3 sakatlanmazsa Lemina liberoda

Yunus sol iç Batrakov sağ iç nasıl olur acaba iki temposu çevikliği sağlam oyuncu topu ileri taşıyabilirler leminadan fazla tempo yaptırmayıp işin sadece müdafaa kısmında

torreria eskisi gibi değil savunma yükünü alabilecek camavinga tarzı bi ortasaha olsa sara'nında performansı artacak bence
Ulan bir kere Camara ile Camavinga aynı adamlar değil.

İkincisi Sara'nın performansı artsın diye niye başkasına 50 m euro veriyoruz, Sara'yı satıp 2 tane 35-40lık adam al.

İsmail bakiyi severdim ama şu yaptığı cidden ayıp, bizim böyle kolpalara karşı yeterince tepki vermediğimiz için oluyor hep bunlar

Özellikle Leminayi elestirenleri hiç anlamıyorum, daha ne yapsın adam? Dursuna silah çekip zorla sözleşme uzat demedi, haftada bir maaşımı artırın vs demedi, yaşı ve fiziksel durumu itibariyle elinden gelenin en iyisini yapıyor. Hatta geçen seneki maçlarda ve bu sene orta sahada tek güven veren adam. Yeri geliyor stoper oyna diyorlar, çıkıp oynuyor. Onu yedeklemeyenlere laf etmek gerek. Takım içinde de hem saygı gören hem sevilen bir futbolcu. Yapılması gereken ona alternatif birini bulmaktı, yapamadılar
Liverpool, Atletico orta sahalarına karşı ayakta kalıp üstünlük kurması kafiydi benim için, 2500-3000 dk olacak şekilde planlanmalı tabii ki devre arası için de kesinlikle u23'e uygun bir tutucu 6 numara alınmalı, süreleri de onunla paylaşmalı.

Ulan bir kere Camara ile Camavinga aynı adamlar değil.

İkincisi Sara'nın performansı artsın diye niye başkasına 50 m euro veriyoruz, Sara'yı satıp 2 tane 35-40lık adam al.
camara yanlış örnek oldu defansif ortasaha diyelim sara'ya hiç teklif olmadı bence 20 gelse bile satarlardı mecbur performans bekleyecez

Bariṣin kasigina leao mu sıkıṣtı? Neyse zaten yedege gecmeliydi

Sakatlığı vs yoksa isterim gelsin

Geçen sezon çok maç kaçırmış be dost.

1788361736448.webp

Geri
Üst Alt