Ayari?

• Kullanılan toplam oy
    18

Hala transfer niye yapılmıyor diye düşünen var mı acaba? :D
Yazık be valla yazık..

Doğru değil yanlız. Batrakov oynar muhtemelen. Yunus kanatta başlar. Belki Lesley bile şans bulabilir Shomurodova uzun topları kesmek için başka numarası yok çünkü basaksehirn

Transferi acmadik ki kapatalim

Gelmis gecmis en kötü transfer dönemi oldu

Takim güclendi demek mümkün degil acikcasi
En kotu transfer donemi biraz abarti olmus. Evet kotuydu. Aslinda orta sahamiz ve defansimizin ivmesi asagi dogru gidiyor olmasaydi guclendik diyebilirdik. Ancak ne yazik ki defans ve orta sahadaki zayiflama ofanstaki yukselmeden ne yazikki bence daha etkili olacak.

Doğru değil yanlız. Batrakov oynar muhtemelen. Yunus kanatta başlar. Belki Lesley bile şans bulabilir Shomurodova uzun topları kesmek için başka numarası yok çünkü basaksehirn
Gerçekten öyle olmasını umut ediyorum. Fakat ilk maçta biz orta kafa gol denedik dakikalarca, Lesley son dakika oyuna alındı, ikinci maçta rakip sadece hava topu denedi, son 5 dakika alındı

Bu sefer farklı seçimler görmek isteriz CL maçı öncesi

Seks hayatı çılgın atan nöbetperver renktaşlar olduğunu düşünmüyorum rengim, yoksa gidin sevişin derdim. :D Yapabilen varsa tercihini bu yönde kullansın. :berkan:
Bu yaz yöneticiler sağolsun ona bile heves bırakmadı, Gsc transfer nöbeti tutanin tayyaresi Galatasaray özel uçağı gibi, kalkmaz. Senede bir Mayıs civarı gibi 1 hafta işte..

Lesley, Nhaga ve İlkay süre bulmak zorunda bundan sonra.

Lemina ile Torreira bu takıma çok cüzi bedellerle transfer oldular ve ellerinden geleni yaptılar, bu iki adamın her fırsatta bu kadar ezilmesi doğru birşey değil. İkisinin de ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum, bu işin sorumlusu da bunlar değil, doğru geçişi yapamayanlar.

Sara'yı ayrı tutuyorum, dönemi için tarihin en pahalı oyuncusu olarak transfer edildi, performansı ise çok dalgalı, güven vermiyor. O istediğimiz topu oynasa zaten çoğu sorun çözülürdü.

Okan hocaya Lemina yokken bile orta saha sorulduğunda "12 kişiyle mi oynayacağız?" falan diyordu. Şu an nitelik olarak olmasa da, nicelik olarak en kalabalık mevki orta sahayken, bir orta saha daha alınacağını hiç sanmıyorum.

Lemina ile Torreira bu takıma çok cüzi bedellerle transfer oldular ve ellerinden geleni yaptılar, bu iki adamın her fırsatta bu kadar ezilmesi doğru birşey değil. İkisinin de ellerinden geleni yaptığını düşünmüyorum, bu işin sorumlusu da bunlar değil, doğru geçişi yapamayanlar.

Sara'yı ayrı tutuyorum, dönemi için tarihin en pahalı oyuncusu olarak transfer edildi, performansı ise çok dalgalı, güven vermiyor. O istediğimiz topu oynasa zaten çoğu sorun çözülürdü.
admirim sara'nın yanına camavinga tarzı bi adam alınsa daha yüksek performans verir diye düşünüyorum

Torreira son maçta iyiydi fakat Lemina ile sezon bitmez geçen seneden daha fazla acı çektirecek bize.

Lemina ile Torreira bu takıma çok cüzi bedellerle transfer oldular ve ellerinden geleni yaptılar, bu iki adamın her fırsatta bu kadar ezilmesi doğru birşey değil. İkisinin de ellerinden geleni yaptığını düşünmüyorum, bu işin sorumlusu da bunlar değil, doğru geçişi yapamayanlar.

Özellikle Leminayi elestirenleri hiç anlamıyorum, daha ne yapsın adam? Dursuna silah çekip zorla sözleşme uzat demedi, haftada bir maaşımı artırın vs demedi, yaşı ve fiziksel durumu itibariyle elinden gelenin en iyisini yapıyor. Hatta geçen seneki maçlarda ve bu sene orta sahada tek güven veren adam. Yeri geliyor stoper oyna diyorlar, çıkıp oynuyor. Onu yedeklemeyenlere laf etmek gerek. Takım içinde de hem saygı gören hem sevilen bir futbolcu. Yapılması gereken ona alternatif birini bulmaktı, yapamadılar

Geri
Üst Alt