Ayari?

• Kullanılan toplam oy
    52
Liverpool, Atletico orta sahalarına karşı ayakta kalıp üstünlük kurması kafiydi benim için, 2500-3000 dk olacak şekilde planlanmalı tabii ki devre arası için de kesinlikle u23'e uygun bir tutucu 6 numara alınmalı, süreleri de onunla paylaşmalı.

Şu maçta yaptıkları ile bile yeter. Ekonomik kullanmak gerek, ama biz gidip lesleyi aldık ki 6 numara bile olmayan bı adam. Fazla maça çıkarsa zorunlu satın alma devreye girecek. Şimdiden Allah kolaylık versin leminaya, sakatlık vermesin. Devre arasına kadar da pestili çıkar, kayış atar muhtemelen. Okan hoca da sağolsun dinlendirecegini/dinlendirebilecegini sanmam. Haftada 2 maça çıktığımızda ne kadar yanlış yaptığımızı anlayacağız ne yazık ki

Habib Diarra'da diyorlar. Kısa süre sonra iş Zidane dönecek diye korkuyorum. :D

Şu maçta yaptıkları ile bile yeter. Ekonomik kullanmak gerek, ama biz gidip lesleyi aldık ki 6 numara bile olmayan bı adam. Fazla maça çıkarsa zorunlu satın alma devreye girecek. Şimdiden Allah kolaylık versin leminaya, sakatlık vermesin. Devre arasına kadar da pestili çıkar, kayış atar muhtemelen. Okan hoca da sağolsun dinlendirecegini/dinlendirebilecegini sanmam. Haftada 2 maça çıktığımızda ne kadar yanlış yaptığımızı anlayacağız ne yazık ki

Bu hali olsa kimse itiraz etmez yav :asd:

İlk geldiği dönem çılgın atıyordu, iki Fener maçında da çok iyidi. Dribbling falan da yapıyordu hala.

Geçen sene daha bir tutucu rolüne büründü.

Mevcudu devam ettirmesi okay benim açımdan çünkü defansif olarak zaten onun iyi oynaması şart yoksa büyük maçların alayında patlarız.

İsmail Baki Dursun Özbek taklidi yaparak İngiltereden futbolcu ayarttı. Başkan ok dediği an uçak havalanır

Bunların son gün birinden çıkıp yerine yeni transfer yapabileceğini cidden düşünüyor musunuz

Geri
Üst Alt