- 22 Temmuz 2011
- 2.413
- 271
- 1.193
kim diyor la anguissa diye
Şuan ağzı olan herkes birini söylüyor kardeşim, menajeri getiririm demiş sözüm ona.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyor la anguissa diye
eyvah gitti şampiyonlukBu kadro lige yeter
İsmin kaynağı kim bilmiyorum ama bana mümkün gelmedi.Birinden çıkılır
şu aşamada dünyada oyuncu almanın en zor olduğu kulüp napoli , üstüne ztn kontenjan da yok.Büyük sallamasyon yaniŞuan ağzı olan herkes birini söylüyor kardeşim, menajeri getiririm demiş sözüm ona.
Liverpool, Atletico orta sahalarına karşı ayakta kalıp üstünlük kurması kafiydi benim için, 2500-3000 dk olacak şekilde planlanmalı tabii ki devre arası için de kesinlikle u23'e uygun bir tutucu 6 numara alınmalı, süreleri de onunla paylaşmalı.
şu aşamada dünyada oyuncu almanın en zor olduğu kulüp napoli , üstüne ztn kontenjan da yok.Büyük sallamasyon yani
ve sana söylemek istediğim en güzel sözSaat kaç oldu hala şu insanlara inanıyorsunuz yahu, pes.
Hocam imzaları e imza ile atsalar yetişmez mi?Saat kaç oldu hala şu insanlara inanıyorsunuz yahu, pes.
Bir uçak vardı ispanya ya giden hani?Saat kaç oldu hala şu insanlara inanıyorsunuz yahu, pes.
Gece yarıları uykudan kalkıpve sana söylemek istediğim en güzel söz
henüz söylememiş olduğum sözdür
Şu maçta yaptıkları ile bile yeter. Ekonomik kullanmak gerek, ama biz gidip lesleyi aldık ki 6 numara bile olmayan bı adam. Fazla maça çıkarsa zorunlu satın alma devreye girecek. Şimdiden Allah kolaylık versin leminaya, sakatlık vermesin. Devre arasına kadar da pestili çıkar, kayış atar muhtemelen. Okan hoca da sağolsun dinlendirecegini/dinlendirebilecegini sanmam. Haftada 2 maça çıktığımızda ne kadar yanlış yaptığımızı anlayacağız ne yazık ki

ve sana söylemek istediğim en güzel söz
henüz söylememiş olduğum sözdür