Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.439
- 15.671
- 1.548
ortasaha almamak alınabilecek bir risk değil bu riski almayan kendi sonunu hazırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala transfer niye yapılmıyor diye düşünen var mı acaba?
Yazık be valla yazık..
En kotu transfer donemi biraz abarti olmus. Evet kotuydu. Aslinda orta sahamiz ve defansimizin ivmesi asagi dogru gidiyor olmasaydi guclendik diyebilirdik. Ancak ne yazik ki defans ve orta sahadaki zayiflama ofanstaki yukselmeden ne yazikki bence daha etkili olacak.Transferi acmadik ki kapatalim
Gelmis gecmis en kötü transfer dönemi oldu
Takim güclendi demek mümkün degil acikcasi
Gerçekten öyle olmasını umut ediyorum. Fakat ilk maçta biz orta kafa gol denedik dakikalarca, Lesley son dakika oyuna alındı, ikinci maçta rakip sadece hava topu denedi, son 5 dakika alındıDoğru değil yanlız. Batrakov oynar muhtemelen. Yunus kanatta başlar. Belki Lesley bile şans bulabilir Shomurodova uzun topları kesmek için başka numarası yok çünkü basaksehirn
Öyle ise belirtmeli. Yaptığı tam terbiyesizlik.adam muhabirlerin taklidini yapıyor bence
Bu kim aga ya? Herkes duyumcu olmuş anasını satayım. He o renkleri o kum saatini koydun şimdi oraya ne oldu? Bir şey çıkmazsa küfür yiyeceksin en fazla.
Bu yaz yöneticiler sağolsun ona bile heves bırakmadı, Gsc transfer nöbeti tutanin tayyaresi Galatasaray özel uçağı gibi, kalkmaz. Senede bir Mayıs civarı gibi 1 hafta işte..Seks hayatı çılgın atan nöbetperver renktaşlar olduğunu düşünmüyorum rengim, yoksa gidin sevişin derdim.Yapabilen varsa tercihini bu yönde kullansın.
![]()
Doğru değil de hani. Kim olabilir. KiPremier lig ipucu demis simdi de.
Doğru değil de hani. Kim olabilir. Ki
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
admirim sara'nın yanına camavinga tarzı bi adam alınsa daha yüksek performans verir diye düşünüyorumLesley, Nhaga ve İlkay süre bulmak zorunda bundan sonra.
Lemina ile Torreira bu takıma çok cüzi bedellerle transfer oldular ve ellerinden geleni yaptılar, bu iki adamın her fırsatta bu kadar ezilmesi doğru birşey değil. İkisinin de ellerinden geleni yaptığını düşünmüyorum, bu işin sorumlusu da bunlar değil, doğru geçişi yapamayanlar.
Sara'yı ayrı tutuyorum, dönemi için tarihin en pahalı oyuncusu olarak transfer edildi, performansı ise çok dalgalı, güven vermiyor. O istediğimiz topu oynasa zaten çoğu sorun çözülürdü.
niyeadmirim sara'nın yanına camara camavinga tarzı bi adam alınsa daha yüksek performans verir diye düşünüyorum
Sara onunde batrakovla gayet iyi oynadi yanindan ziyade bence.admirim sara'nın yanına camavinga tarzı bi adam alınsa daha yüksek performans verir diye düşünüyorum
torreria eskisi gibi değil savunma yükünü alabilecek camavinga tarzı bi ortasaha olsa sara'nında performansı artacak bence
torreria eskisi gibi değil savunma yükünü alabilecek camavinga tarzı bi ortasaha olsa sara'nında performansı artacak bence
Özellikle Leminayi elestirenleri hiç anlamıyorum, daha ne yapsın adam? Dursuna silah çekip zorla sözleşme uzat demedi, haftada bir maaşımı artırın vs demedi, yaşı ve fiziksel durumu itibariyle elinden gelenin en iyisini yapıyor. Hatta geçen seneki maçlarda ve bu sene orta sahada tek güven veren adam. Yeri geliyor stoper oyna diyorlar, çıkıp oynuyor. Onu yedeklemeyenlere laf etmek gerek. Takım içinde de hem saygı gören hem sevilen bir futbolcu. Yapılması gereken ona alternatif birini bulmaktı, yapamadılarLesley, Nhaga ve İlkay süre bulmak zorunda bundan sonra.
Lemina ile Torreira bu takıma çok cüzi bedellerle transfer oldular ve ellerinden geleni yaptılar, bu iki adamın her fırsatta bu kadar ezilmesi doğru birşey değil. İkisinin de ellerinden geleni yaptığını düşünmüyorum, bu işin sorumlusu da bunlar değil, doğru geçişi yapamayanlar.
Sara'yı ayrı tutuyorum, dönemi için tarihin en pahalı oyuncusu olarak transfer edildi, performansı ise çok dalgalı, güven vermiyor. O istediğimiz topu oynasa zaten çoğu sorun çözülürdü.