Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.432
- 15.666
- 1.548
sana futbolu öğreten binim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bir kere Camara ile Camavinga aynı adamlar değil.torreria eskisi gibi değil savunma yükünü alabilecek camavinga tarzı bi ortasaha olsa sara'nında performansı artacak bence
Anguissa haberi mi var
Liverpool, Atletico orta sahalarına karşı ayakta kalıp üstünlük kurması kafiydi benim için, 2500-3000 dk olacak şekilde planlanmalı tabii ki devre arası için de kesinlikle u23'e uygun bir tutucu 6 numara alınmalı, süreleri de onunla paylaşmalı.Özellikle Leminayi elestirenleri hiç anlamıyorum, daha ne yapsın adam? Dursuna silah çekip zorla sözleşme uzat demedi, haftada bir maaşımı artırın vs demedi, yaşı ve fiziksel durumu itibariyle elinden gelenin en iyisini yapıyor. Hatta geçen seneki maçlarda ve bu sene orta sahada tek güven veren adam. Yeri geliyor stoper oyna diyorlar, çıkıp oynuyor. Onu yedeklemeyenlere laf etmek gerek. Takım içinde de hem saygı gören hem sevilen bir futbolcu. Yapılması gereken ona alternatif birini bulmaktı, yapamadılar
camara yanlış örnek oldu defansif ortasaha diyelim sara'ya hiç teklif olmadı bence 20 gelse bile satarlardı mecbur performans bekleyecezUlan bir kere Camara ile Camavinga aynı adamlar değil.
İkincisi Sara'nın performansı artsın diye niye başkasına 50 m euro veriyoruz, Sara'yı satıp 2 tane 35-40lık adam al.
Sakatlığı vs yoksa isterim gelsinMenajer önerisi ile gelmiş.Muhtemelen buna girecekler direk.
Birinden çıkılırAnguissa haberi ile kim kandırmaya çalışıyor insanları. Elimizde kontenjan yok zaten. Bu saatten sonra öyle bir şey mümkün değil.
Sakatlığı vs yoksa isterim gelsin