midtjyland butun coplerini trabzona cakti. once aral simdi dju.

Bunlarin Richarlison isi yatti mi yoksa iksini de mi aldilar

Hic birsey anlamadim

bu yaz döneminde okan buruk ve yönetimin u23 konusunda söyledikleri yalanların tamamen afişe olduğu bilmem kaçıncı transfer

yönetim beceriksiz hoca da genç alerjili ve yıldız takıntılı olduğu için

Biz sanki dju alıp neremize sokacaktik.Osi gitti 2 maç kaçırdı sadece ee boşa atılmış para.Genc oyuncu kulübede gelişmez yani.Sınır olmasa osi arkasına o rolü kabul edecek tecrübeli birini isterdim ben mesela raul jimenez isterdim.Bizim gidip potansiyelli , pahalı st almamizin manasi yoktu pek

Allahtan fener de Greenwood harici kötü kadro kurdu. CL de başarı beklemiyorum bu sezon. Ligi alırız Okan hoca inşallah takımı doğru kurup yönetirse.

-
Apodan iyi stoper lazımdı almadık
Torreira Leminanin önünde bir os lazımdı almadik
Jacobs Singo gibi sakatlık ve yabancı problemi oluşturan topculardan çıkmak lazımdı çıkmadık
Osimhenin arkasına driplingi olan bir santrafor lazımdı almadik

+
Hücuma skorer topçu lazımdı leao Batrakov aldık

Nerden baksan rezalet bir transfer donemi

Biz sanki dju alıp neremize sokacaktik.Osi gitti 2 maç kaçırdı sadece ee boşa atılmış para.Genc oyuncu kulübe de gelişmez yani.Sınır olmasa osi arkasına o rolü kabul edecek tecrübeli birini isterdim ben mesela raul jimenez isterdim.Bizim gidip potansiyelli , pahalı st almamizin manasi yoktu pek
Osi ligde sadece 22 maça çıktı geçen sene
O işler hiç belli olmuyor

Kadro ligi alır yine ama şampiyonlar liginde işimiz çok zor 24 e girmek başarı olur

CL'de 2-3 galibiyet alıp salmak lazım

Alman devlet kanalı ARD harika bir GS-fb belgeseli hazırlamiş Türkçe altyazılı

Tam da koyduğumuz maça denk gelmiş

Leao yerine u23 olarak ucuzlarından bir kanat alternatifi alsak...

O parayla baba bir 6-8 numara alsak...

Uguchukwu yerine Ayari-Habib falan artık kimse daha net bir u23 8-6 numara daha kiralasak veya zorunlu opsiyonla falan alsak...

Torreira-Lemina yine kalsın bak, Lemina hem stoper hem 6 no kullanımı için daha rahat olurdu bu kadroda... Bitshiabu'ya da gerek kalmazdı...

Batrakov ve Deniz aynen alınsın...

Nhaga'ya pek yer kalmıyor zaten, onu da kirala... bir tane daha hem santrafor hem kanat oynayabilecek allrounder bir u23 al, ekstra bir sigorta kanat için de...

Bak ne kadar az değişiklik ve muhtemelen maliyet açısından da çok bir şey değişmedi... Belki az biraz fazla harcamış olabilirim ama az yani...

Ne Sara sattım, ne Barış sattım, ne Singo-Sallai falan uğraştım yine... Olabilecek bu en minimal değişik stratejiyle bile bu kadro CL'de 2 kat şanslı olurdu... Öyle satışlar yapsak zaten Can Uzun veya daha baba bir sol stoper falan da eklerdik...

Orta sahan kadar takımsın, orta sahan diri kalabildiği kadar da istikrarlısın... Şunu bir çözemedik...

Osi ligde sadece 22 maça çıktı geçen sene
O işler hiç belli olmuyor
Öyle ama Afrika kupasi falan vardı yani o ihtimali düşünerek bilmiyorum bence hiç manasi yok o işlerin.Ilk sezonu gibi oynasa çünkü arkasındaki çöpe çıkacak direkt ki Afrika kupasi da olmadığından öyle olmaması için de bir neden yok gibi

Pocikerim'in performansı benimde hoşuma gitmiyor da bitcabu mudur nedir doğru dürüst maçı olmayan adamı nasıl gözü kapalı 11'e yazıyorsunuz.

Biz sanki dju alıp neremize sokacaktik.Osi gitti 2 maç kaçırdı sadece ee boşa atılmış para.Genc oyuncu kulübede gelişmez yani.Sınır olmasa osi arkasına o rolü kabul edecek tecrübeli birini isterdim ben mesela raul jimenez isterdim.Bizim gidip potansiyelli , pahalı st almamizin manasi yoktu pek
Deniz Gul nasil olacak peki? Ona 10 gomecegime buna 17 verip denerdim. Her zaman cikista adamlari alacaksin mumkunse.

Geri
Üst Alt