Pocikerim'in performansı benimde hoşuma gitmiyor da bitcabu mudur nedir doğru dürüst maçı olmayan adamı nasıl gözü kapalı 11'e yazıyorsunuz.

Biz sanki dju alıp neremize sokacaktik.Osi gitti 2 maç kaçırdı sadece ee boşa atılmış para.Genc oyuncu kulübede gelişmez yani.Sınır olmasa osi arkasına o rolü kabul edecek tecrübeli birini isterdim ben mesela raul jimenez isterdim.Bizim gidip potansiyelli , pahalı st almamizin manasi yoktu pek
Deniz Gul nasil olacak peki? Ona 10 gomecegime buna 17 verip denerdim. Her zaman cikista adamlari alacaksin mumkunse.

Beşiktaş, Nicolas Raskin için Rangers'a 12 milyon euro değerinde yeni teklif sundu. Görüşmeler devam ediyor. (Foot Mercato)

Deniz Gul nasil olacak peki? Ona 10 gomecegime buna 17 verip denerdim. Her zaman cikista adamlari alacaksin mumkunse.
Deniz gül gayet işte yedek işini yapacak, sonradan girip içeriyi karistiracak bir adam portoda da yedek forvetti iste yedek yani

Bitchibu, Abdulkerim kesilmesin diye alınmış bir herif gibi, Ugochukwuda İlkay-Kaan arada oynasın diye alındı gibi. Türk oyuncularla ilgili bir olayı var okan buruğun ama çözemiyorum, Batrakov'da iyi çıksa bile kolay yedek bırakılabilecek biri Yunusu oynatsa full kimse bişey demez.

fayda vermeyecek adamdan faydalanmaya calisirken puan kaybetmeyelim. fb gecen sene sidiki serif'de o hatayi yapti. allahtan okan hoca rasyonel dusunuyor. 30 milyona alinmis adam da olsa israr etmiyor.

Eh yani, ben Lesley'de o ışığı göremiyorum... Nhaga'da görüyorum ama onun da zamana ve daha sık oynamaya ihtiyacı var gibi... Ama faydalanamazsak da en kritik yerde yine düşeceğiz... Geçen sene bu yüzden şampiyonluğu verdik biz... Yani şampiyon olduk kağıt üstünde ama en az 2 kere verdik... Kuş taşa çarptı FB iki kere son dakika çevirdiği maçı geri iade etti de şampiyon olduk... Yoksa geçen sene verdik biz şampiyonluğu... Aynısı bu sene olursa yine kuş taşa çarpar mı emin değilim...

Ne güzel ihtiyacım olan yerlere yine adam alınmadı Leao taraftar baskısı ile alındı stoper orta saha ihtiyaç yerler boş kaldı bu kadro şampiyonlar liginde başarı sağlayamaz ligde desen zaten fenerasyon uğraşıyor işimiz zor bu sene

-
Apodan iyi stoper lazımdı almadık
Torreira Leminanin önünde bir os lazımdı almadik
Jacobs Singo gibi sakatlık ve yabancı problemi oluşturan topculardan çıkmak lazımdı çıkmadık
Osimhenin arkasına driplingi olan bir santrafor lazımdı almadik

+
Hücuma skorer topçu lazımdı leao Batrakov aldık

Nerden baksan rezalet bir transfer donemi
Valla artık hoca da denesin biraz bir şeyler.Bitshiabu mesela tamam leipzigde patladı da potansiyelli herifti yani hoca yontsun ondan iyi stoper çıkarsın bir şekilde.Apo 0 istastikle oynadı geçen maç 1>0 denesin yani ne kaybederiz.Ugo için de keza yani torr-sara kötü olunca dene çıkar bir şeyler yap , dokun oyuncuya bir şekilde.Oyle gabon liginden falan gelen adamlar da değil çünkü , sen çıkar potansiyellerini ortaya , cikamadiklari seviyeye sen çıkar.Hucum için de batrakov,leao skor katkısı yüksek oyuncular yav geldikleri yerde ama tabii genel olarak katılıyorum ben de , sadece hani olmadıysa da hiçbir şey yapmadan durmamak lazım onu diyorum , bir şeyleri deneyelim eldekilere bakalım

Genel özet yapacak olursam;

C- Deniz: Maliyeti ve pasaportu dışında cezbedici bir yeri bence yok, Osimhen zaten oynamadığı sistemde başarı imkansız, onu sadece dinlendirme adına eh işte diyebileceğimiz bir isim, Duran'dan Denize düşmek hayal kırıklığı yarattı.

C Ugochuckwu: Gelmeden yazdım hayal kırıklığı olur diye, Lemina sağlıklı olduğu sürece o profilde ihtiyaçta asla formayı vermez, bugün baktığımızda beklenti düştüğü için o kadar da gömülmez. Benim beklentim fiziğini daha iyi kullanan sert ve her ikili mücadelede mesaj veren bir azmandı.

B+ Bitshiabu: Potansiyeli çok yüksek, süre verilir ve adaletli olunursa net 11 oyuncusu olur, bireysel hata beklenilebilir ama mesaj veren stoper, ben başkalarının aksine büyük takım stoperi olduğunu düşünüyorum, sezonun süpriz performansı olmasını bekliyorum, taraftarında özel sevgi besleyeceğini düşünüyorum, Fransa milli takımı 11 oyuncusu olmasını bile bekliyorum, U23 olarak beklentimin üzerinde bir transfer.

A- Batrakov: En çok istediğim isimdi, adamın mayasında liderlik ve saha duruşu, yönlendirmesi, mental açıdan bu çocuk olmuş, sırada yeteneklerini görmek var, topsuz oyunda statta izledim bayıldım, ilkyarı statik kalan merkezden, ikinci yarı sürekli koşu atan savunma yerleşimini tehdit eden bir oyuncunun bile ne kadar oyunu değiştirdiğini gördük, son vuruş ve asistlerini de gösterince bu yaşta bir starımız olacak ama max sene sonu alırlar.

? Leao: Ben hiç istemeyenlerdenim, Sarr kesinlikle en iyi seçenekti, olaya sokabilecek miyiz ? Özgürlük ne kadar verebileceğiz ? Osimhen'in saha içinde tutumu ne olacak ? Gölgede kalmayı kabullenecek mi ? Rotasyona gireceği isimler formayı aldı mı kolay kolay bırakacak kesilecek isimler değil, mental durumu vs vs vs çok fazla soru işareti inşallah ben yanılırım.

Valla artık hoca da denesin biraz bir şeyler.Bitshiabu mesela tamam leipzigde patladı da potansiyelli herifti yani hoca yontsun ondan iyi stoper çıkarsın bir şekilde.Apo 0 istastikle oynadı geçen maç 1>0 denesin yani ne kaybederiz.Ugo için de keza yani torr-sara kötü olunca dene çıkar bir şeyler yap , dokun oyuncuya bir şekilde.Oyle gabon liginden falan gelen adamlar da değil çünkü , sen çıkar potansiyellerini ortaya , cikamadiklari seviyeye sen çıkar.Hucum için de batrakov,leao skor katkısı yüksek oyuncular yav geldikleri yerde ama tabii genel olarak katılıyorum ben de , sadece hani olmadıysa da hiçbir şey yapmadan durmamak lazım onu diyorum , bir şeyleri deneyelim eldekilere bakalım
ya zaten bu heriflerden en azından ligde katkı almayacaksak hocayla da ilerisi adına oturup karar vermek gerekiyor
lemina tor hala clde performans verebilirler yeterki bu heriflere süre versin geçen seneki gibi heriflerin pestilini çıkarmayak
çok ağlıyoruz da kadro fena değil hoca dokunuşuyla bu sene de clde iş yapabiliriz.

Bonuslarla 25 vermişler.
Hasan Tuncel:

Franculino, Trabzonspor'la anlaşma sağladı. Trabzonspor, hem Midtjylland'la hem de oyuncuyla her konuda anlaştı. Franculino Djú için en son 25 milyon euroya çıktı Trabzonspor. Hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlandı.

Çok kısa bir süre kaldı, 3-4 saat kaldı. Trabzonspor oyuncuyu UEFA listesine yazacak. Oyuncuyu bir an önce Trabzon'a getirmek için de uçuş planını hazırlıyor bordo-mavili kulüp. Şu anda çok sıcak saatler. Muhtemelen yetişecek gibi duruyor evrakları.

Bizim transferlerde nasıl bonuslar varsa bunlarda da var. Deniz Gül'de de 1 milyon var mesela bonus maddesi. .

Genel özet geçeyim transferlere

Wile E Coyote Oops GIF by Looney Tunes

Herkes son dakikaya kadar transfer kovalarken bizimkiler piknik organizasyonu falan planlıyorlardır havalar soğumadan

Hani bizde scout anlayışı yok futboldan anlayan yok, başkan desen oto yedek parçacı, bu adamlara yatırım yapan PSG Leipzig, Chelsea Burney bunlarda mi anlamıyor. Acaba çok mu bok atıyoruz hem Lesleye hem de Pikacuya. Kendimi de böyle inandırmak istiyorum

Geri
Üst Alt