Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz gül gayet işte yedek işini yapacak, sonradan girip içeriyi karistiracak bir adam portoda da yedek forvetti iste yedek yaniDeniz Gul nasil olacak peki? Ona 10 gomecegime buna 17 verip denerdim. Her zaman cikista adamlari alacaksin mumkunse.
fayda vermeyecek adamdan faydalanmaya calisirken puan kaybetmeyelim. fb gecen sene sidiki serif'de o hatayi yapti. allahtan okan hoca rasyonel dusunuyor. 30 milyona alinmis adam da olsa israr etmiyor.
Ben de bakiyorum su anAlman devlet kanalı ARD harika bir GS-fb belgeseli hazırlamiş Türkçe altyazılı
Tam da koyduğumuz maça denk gelmiş
Geçiyorsa da versindju maliyeti 20 yi geçmiyorsa böyle yönetimin abv ya
Valla artık hoca da denesin biraz bir şeyler.Bitshiabu mesela tamam leipzigde patladı da potansiyelli herifti yani hoca yontsun ondan iyi stoper çıkarsın bir şekilde.Apo 0 istastikle oynadı geçen maç 1>0 denesin yani ne kaybederiz.Ugo için de keza yani torr-sara kötü olunca dene çıkar bir şeyler yap , dokun oyuncuya bir şekilde.Oyle gabon liginden falan gelen adamlar da değil çünkü , sen çıkar potansiyellerini ortaya , cikamadiklari seviyeye sen çıkar.Hucum için de batrakov,leao skor katkısı yüksek oyuncular yav geldikleri yerde ama tabii genel olarak katılıyorum ben de , sadece hani olmadıysa da hiçbir şey yapmadan durmamak lazım onu diyorum , bir şeyleri deneyelim eldekilere bakalım-
Apodan iyi stoper lazımdı almadık
Torreira Leminanin önünde bir os lazımdı almadik
Jacobs Singo gibi sakatlık ve yabancı problemi oluşturan topculardan çıkmak lazımdı çıkmadık
Osimhenin arkasına driplingi olan bir santrafor lazımdı almadik
+
Hücuma skorer topçu lazımdı leao Batrakov aldık
Nerden baksan rezalet bir transfer donemi
ya zaten bu heriflerden en azından ligde katkı almayacaksak hocayla da ilerisi adına oturup karar vermek gerekiyorValla artık hoca da denesin biraz bir şeyler.Bitshiabu mesela tamam leipzigde patladı da potansiyelli herifti yani hoca yontsun ondan iyi stoper çıkarsın bir şekilde.Apo 0 istastikle oynadı geçen maç 1>0 denesin yani ne kaybederiz.Ugo için de keza yani torr-sara kötü olunca dene çıkar bir şeyler yap , dokun oyuncuya bir şekilde.Oyle gabon liginden falan gelen adamlar da değil çünkü , sen çıkar potansiyellerini ortaya , cikamadiklari seviyeye sen çıkar.Hucum için de batrakov,leao skor katkısı yüksek oyuncular yav geldikleri yerde ama tabii genel olarak katılıyorum ben de , sadece hani olmadıysa da hiçbir şey yapmadan durmamak lazım onu diyorum , bir şeyleri deneyelim eldekilere bakalım
Bonuslarla 25 vermişler.Deniz Gul nasil olacak peki? Ona 10 gomecegime buna 17 verip denerdim. Her zaman cikista adamlari alacaksin mumkunse.
Hasan Tuncel:
Franculino, Trabzonspor'la anlaşma sağladı. Trabzonspor, hem Midtjylland'la hem de oyuncuyla her konuda anlaştı. Franculino Djú için en son 25 milyon euroya çıktı Trabzonspor. Hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlandı.
Çok kısa bir süre kaldı, 3-4 saat kaldı. Trabzonspor oyuncuyu UEFA listesine yazacak. Oyuncuyu bir an önce Trabzon'a getirmek için de uçuş planını hazırlıyor bordo-mavili kulüp. Şu anda çok sıcak saatler. Muhtemelen yetişecek gibi duruyor evrakları.
Direk anasına soveyimGalatasaray devre arası için yıldız isimler ile şimdiden görüşmeye başladı haberini acaba ilk kim yapar.
Spiker şu an bizim için „Türk futbolunun kralı” dediBen de bakiyorum su an
Bayern macina baktim sonra Icardi‘yi görünce bir sasirdim![]()
CL de 0 çekmemek dışında bir hedefleri olduğunu düşünmüyorum.
O kadro ile şans yanlarında olmazsa ki ballılardır olur çok şansları yok.
Kadroları
Ederson (Mert)
Semedo (Müldür)
Skriniar (Oppong)
Ake (Yiğit)
Brown (Levent)
Kante (İsmail)
Gouendouzi (Bartuğ)
Greenwood (Nene)
Asensio (İrfan)
Oğuz (Kerem)
Muriqi (Lukaku)