- 27 Ocak 2010
- 140.746
- 107.429
- 5.788
leao - bay
sane - yunus
şu kanatlarla ligin içinden geçmemiz lazım yav daha osimhen’e girmiyorum
sane - yunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL de 0 çekmemek dışında bir hedefleri olduğunu düşünmüyorum.
O kadro ile şans yanlarında olmazsa ki ballılardır olur çok şansları yok.
Kadroları
Ederson (Mert)
Semedo (Müldür)
Skriniar (Oppong)
Ake (Yiğit)
Brown (Levent)
Kante (İsmail)
Gouendouzi (Bartuğ)
Greenwood (Nene)
Asensio (İrfan)
Oğuz (Kerem)
Muriqi (Lukaku)
Deniz Gül - 11 m euro ? ? ? ? ? ? ?
Yatırım yapıp tutmayan,beklenen gelişimi yapamayan topçular bunlar. Asprilla gibiHani bizde scout anlayışı yok futboldan anlayan yok, başkan desen oto yedek parçacı, bu adamlara yatırım yapan PSG Leipzig, Chelsea Burney bunlarda mi anlamıyor. Acaba çok mu bok atıyoruz hem Lesleye hem de Pikacuya. Kendimi de böyle inandırmak istiyorum
kus tasa carpti dedigin seyler futbolda surekli olan siradan durumlar. hic oyle mucize eseri falan sampiyon olmadik. gayet rahat bir sampiyonluktu.Eh yani, ben Lesley'de o ışığı göremiyorum... Nhaga'da görüyorum ama onun da zamana ve daha sık oynamaya ihtiyacı var gibi... Ama faydalanamazsak da en kritik yerde yine düşeceğiz... Geçen sene bu yüzden şampiyonluğu verdik biz... Yani şampiyon olduk kağıt üstünde ama en az 2 kere verdik... Kuş taşa çarptı FB iki kere son dakika çevirdiği maçı geri iade etti de şampiyon olduk... Yoksa geçen sene verdik biz şampiyonluğu... Aynısı bu sene olursa yine kuş taşa çarpar mı emin değilim...
Bitshiabu, Nhaga, Ugochukwu, Deniz Gul, Ilkay, Arda Unyay, Kaan Ayhan, Metehan Baltaci. Kadro fena degil mi ? Kadro berbat. Okan Hoca'nin genclerle sorunu falan yok. Kadrodaki gencler berbat, neyini oynatacak ? Her sene sampiyon olma zorunluluğumuz ve puan kaybetme lüksümüz yokken, hoca denemeler mi yapacak ?ya zaten bu heriflerden en azından ligde katkı almayacaksak hocayla da ilerisi adına oturup karar vermek gerekiyor
lemina tor hala clde performans verebilirler yeterki bu heriflere süre versin geçen seneki gibi heriflerin pestilini çıkarmayak
çok ağlıyoruz da kadro fena değil hoca dokunuşuyla bu sene de clde iş yapabiliriz.
leao - bay
sane - yunus
kus tasa carpti dedigin seyler futbolda surekli olan siradan durumlar. hic oyle mucize eseri falan sampiyon olmadik. gayet rahat bir sampiyonluktu.
bence sen fazla duygusal takip etmissin kendini dramaya kaptirmissin. ben maclari pek canli takip etmedigim icin sogukkanli bakabiliyorum. hic sampiyonlugu verdik endisesi olmadi bende. hatta tam tersi biz cok daha surpriz puan kayiplari yaptik.Fener'in geçen sene 2 kere yaşadığı rakibi puan kaybetmişken 90'da gol atıp (birinde lider olacaktı hatta) sonra kalan kısıtlı sürede tekrar yiyip puan kaybetme durumu hiç öyle sıradan sık sık yaşanan durum değildi, onu geçelim...
Kaç kere gördün üst seviye bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımın ligin zayıf rakipleriyle oynarken 88'den falan sonra gol atarak öne geçip kalan sürede yeniden gol yiyerek puan kaybettiğini? (Bu yeni kurallardan sonra azıcık daha artabilir örnekler gerçi)
acilen 3 günde bir maç temposu geri gelmeli
batrakov izlemek istiyoruz
bence sen fazla duygusal takip etmissin kendini dramaya kaptirmissin. ben maclari pek canli takip etmedigim icin sogukkanli bakabiliyorum. hic sampiyonlugu verdik endisesi olmadi bende. hatta tam tersi biz cok daha surpriz puan kayiplari yaptik.