Deniz Gül - 11 m euro ? ? ? ? ? ? ?

Aslinda burda Deniz Gul ile ilgili problem yok Porto dan aliyoruz asil problem Galatasaray gibi bir takimin sadece iki forveti olmasi.Hem Osimhenle oynayacak hem cift forvet oynayacak bir oyuncu alinmaliydi.Deniz Gul su asamada yedek santrafor zaten.

Hani bizde scout anlayışı yok futboldan anlayan yok, başkan desen oto yedek parçacı, bu adamlara yatırım yapan PSG Leipzig, Chelsea Burney bunlarda mi anlamıyor. Acaba çok mu bok atıyoruz hem Lesleye hem de Pikacuya. Kendimi de böyle inandırmak istiyorum
Yatırım yapıp tutmayan,beklenen gelişimi yapamayan topçular bunlar. Asprilla gibi

Eh yani, ben Lesley'de o ışığı göremiyorum... Nhaga'da görüyorum ama onun da zamana ve daha sık oynamaya ihtiyacı var gibi... Ama faydalanamazsak da en kritik yerde yine düşeceğiz... Geçen sene bu yüzden şampiyonluğu verdik biz... Yani şampiyon olduk kağıt üstünde ama en az 2 kere verdik... Kuş taşa çarptı FB iki kere son dakika çevirdiği maçı geri iade etti de şampiyon olduk... Yoksa geçen sene verdik biz şampiyonluğu... Aynısı bu sene olursa yine kuş taşa çarpar mı emin değilim...
kus tasa carpti dedigin seyler futbolda surekli olan siradan durumlar. hic oyle mucize eseri falan sampiyon olmadik. gayet rahat bir sampiyonluktu.

ya zaten bu heriflerden en azından ligde katkı almayacaksak hocayla da ilerisi adına oturup karar vermek gerekiyor
lemina tor hala clde performans verebilirler yeterki bu heriflere süre versin geçen seneki gibi heriflerin pestilini çıkarmayak
çok ağlıyoruz da kadro fena değil hoca dokunuşuyla bu sene de clde iş yapabiliriz.
Bitshiabu, Nhaga, Ugochukwu, Deniz Gul, Ilkay, Arda Unyay, Kaan Ayhan, Metehan Baltaci. Kadro fena degil mi ? Kadro berbat. Okan Hoca'nin genclerle sorunu falan yok. Kadrodaki gencler berbat, neyini oynatacak ? Her sene sampiyon olma zorunluluğumuz ve puan kaybetme lüksümüz yokken, hoca denemeler mi yapacak ?

kus tasa carpti dedigin seyler futbolda surekli olan siradan durumlar. hic oyle mucize eseri falan sampiyon olmadik. gayet rahat bir sampiyonluktu.

Fener'in geçen sene 2 kere yaşadığı rakibi puan kaybetmişken 90'da gol atıp (birinde lider olacaktı hatta) sonra kalan kısıtlı sürede tekrar yiyip puan kaybetme durumu hiç öyle sıradan sık sık yaşanan durum değildi, onu geçelim...

Kaç kere gördün üst seviye bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımın ligin zayıf rakipleriyle oynarken 88'den falan sonra gol atarak öne geçip kalan sürede yeniden gol yiyerek puan kaybettiğini? (Bu yeni kurallardan sonra azıcık daha artabilir örnekler gerçi)

ben ümitliyim ya leao ve batrakovdan

haziran ve temmuz aylarında sorsanız ne leaosu derdim ama gelince şimdi taraftarlık yanım ağır bastı ve sanki iyi işler yapacak gibi hissediyorum

bu ikisi tutarsa a klasmana yakın bir hücum hattımız var beyler

Fener'in geçen sene 2 kere yaşadığı rakibi puan kaybetmişken 90'da gol atıp (birinde lider olacaktı hatta) sonra kalan kısıtlı sürede tekrar yiyip puan kaybetme durumu hiç öyle sıradan sık sık yaşanan durum değildi, onu geçelim...

Kaç kere gördün üst seviye bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımın ligin zayıf rakipleriyle oynarken 88'den falan sonra gol atarak öne geçip kalan sürede yeniden gol yiyerek puan kaybettiğini? (Bu yeni kurallardan sonra azıcık daha artabilir örnekler gerçi)
bence sen fazla duygusal takip etmissin kendini dramaya kaptirmissin. ben maclari pek canli takip etmedigim icin sogukkanli bakabiliyorum. hic sampiyonlugu verdik endisesi olmadi bende. hatta tam tersi biz cok daha surpriz puan kayiplari yaptik.

Ugochukwu ve Bitshiabu'dan bir şey çıkmazsa bu kadro kısa zamanda fena yıpranacak

Loto çıktığında her yerden tanımadığımız akrabalarımız çıkmış gibi,Galatasaray'ın gelirlerini görüp ağzı sulanan menajer ve yancı tayfadan kurtulmadıkça sağlıklı bir yapılanma olışturmamuz mümkün değil

Bu yönetimi göndermek için birlik olmalıyız, saha sonuçları ve diğer faktörler Galatasaray'a verilen zararı dominasyon kurmamızı engellemeye çalışan içimizdeki hainleri bize unutturmamalı

Şu beceriksiz yönetimin deplasmanlarda düştüğümüz hali görüp şu orta sahayla lige ve şampiyonlar ligine giriyor olması skandal.

Ne Juventus ne Liverpool prime dönemlerinde değildi ona rağmen deplasmanlarda mahvolduk.

bence sen fazla duygusal takip etmissin kendini dramaya kaptirmissin. ben maclari pek canli takip etmedigim icin sogukkanli bakabiliyorum. hic sampiyonlugu verdik endisesi olmadi bende. hatta tam tersi biz cok daha surpriz puan kayiplari yaptik.

Maçları takip etmeyip sonradan skorlara bakınca doğal olarak endişelenmezsin çünkü vermedik liderliği nihayetinde, nasıl endişelenicen ki zaten adamlar puanı kaybettikten sonra ne olmuş diye bakarsan ki... Onların birinde liderliği kaptırsaydın endişelenirdin herhalde biraz... Adamlara kaç kere lider olma şansı geldi işte ve bir şekilde olamadılar... Bu çok ciddi kısmet değil mi? Bir de sezonun ciddi kısmını kaos içinde geçirmiş bir rakip bu... Ona rağmen fırsat ayaklarına kaç kere geldi de teptiler...

Keza ayrıca derbide penaltı kaçırıyorlar... Gol olsa sonrası meçhul...

yetkili menajerdir büyük ihtimalle.Ali dursun çünkü sanırım zaten hasan çetinkayanın yanında çalışıyo , rusyadaki herif hakkında hiçbir bilgim yok ama.Ali bilecan da sanırım fransız vatandaşı tmarktta öyle gözüküyo oradan belki bir şeyleri vardır.Garip işler biraz kimin hakkı kimde belli değil
Tamam da oyuncu tarafı değil bizim tarafın yetkilisi, bu da maliyetleri ciddi şekilde arttırıyor.

Bidtsiabu niye 28 opsiyon mesela 15e almışlar adam düşüşte, saçma yani.

Erden Timur boşuna mı 1 ay uykusuz Avrupa’yı dolaştı 20 m euro transfer bütçemiz varken.

Geri
Üst Alt