Lesley için Avusturya da hangi oyuncu söylemişti hatırlamıyorum ama biraz çekingen biri biz onu açmaya çalışıyoruz demişti. Bu sebeple mi acaba olumsuz bir görüntü veriyor bilemiyorum... çocukta sanki yapacağı şeyden dolayı azar işitecekmiş gibi bir psikoloji var ve rahat hareket etmiyor gibi bir durum var... bilemedim sebebini... Yani bu çocuk potansiyelli olarak pl yapmış ama bir şekilde performansı düşmüş... mantık başka birşey demiyor bana...

Richard Rios, 3 milyon euro karşılığında Al-Ittihad'a kiralandı. Satın alma opsiyonu yok. (A Bola)

al ittihad 3 milyona rios kiralamış işe bak 500000000 tane os vardı beleş fiyata bir de ama hiçbirini almadık beylerimiz üzüntü yaşar diye

Lesley için çok erken yorum yapıyoruz adamı gelmeden öldürdük, bizimkilerinde ekmeğine yağ sürüyoruz adamlar zaten son 10 dakika sokulacak oyuncu bilerek tercih ediyorlar ki beyefendinin oyuncularının (arkadaşları) morali bozulmasın. Donk'un ıslıklandığı dönemi hatırlıyoruz ne cıkacağı belli olmaz, azcık arkalarında durmak lazım ki formayı kapsın adamlar yoksa yeni gelen elemanda aponun arkasında oturacak.

Deniz Gül ve Batşibubişi transferleri içinize sindi mi anketi açalım psl.

Lesley için çok erken yorum yapıyoruz adamı gelmeden öldürdük, bizimkilerinde ekmeğine yağ sürüyoruz adamlar zaten son 10 dakika sokulacak oyuncu bilerek tercih ediyorlar ki beyefendinin oyuncularının (arkadaşları) morali bozulmasın. Donk'un ıslıklandığı dönemi hatırlıyoruz ne cıkacağı belli olmaz, azcık arkalarında durmak lazım formayı kapsın adamlar yoksa yeni gelen elemanda aponun arkasında oturacak.
biz öldürmedikki.Hocanın gözünde isimsiz olan ve genç olan oyuncuların oynadıkları her maçta harikalar yaratması gerekiyor 30 saniye bile girsen şov yapacaksın başka şansın yok.Ancak mesela kafasında olan ve arası iyi olanlar ne yapsa oynayabilir sıkıntı yok 1 maç oynamazlar en fazla , onun dışında işte sara kale ağzından kaleciyi vurmuş , torr top kapamamış , barış adam geçememiş , apo ilk yarıda 0 istatistik yapmış bunun önemi yok bunlar her türlü oynarlar ama yabancı , gözden çıkarılabilir genç isen şov yapmak zorundasın çünkü hoca hani 1 kere deneyeyim bile demez

Sol stoper transferini bastan beri yedek gozuyle aliyorlar, Abdulkerim kaptan yapildi onun onune kimseyi almiyorlar yani bu gozle gorunen birsey. Bence yanlis, yani Veiga alinsa mesela Abdulkerim'i daha kim sorar? Ama Abdul yedek olmayi kabul etmez diye ve sorun cikarabilir diye bilerek yedek oyuncu baktilar o yuzden U23 hakki genc bir stopere gidiyor gibi duruyor.
E bu sezon son olsun o zaman. Onumuzdeki sezon da boyle olacaksa yanariz. Bu sezon da CL'de yanariz buyuk ihtimal ama olan oldu artik.

Lesley den sene içinde ekstra performans beklicez artık yapacak bir şey yok
Takıma doğru düzgün orta saha almayan yönetim utansın

beklentim bu transfer döneminden çok daha yüksekti maalesef olmadı

umarım gelenler beklentinin üstünde iş yaparlar

biz öldürmedikki.Hocanın gözünde isimsiz olan ve genç olan oyuncuların oynadıkları her maçta harikalar yaratması gerekiyor 30 saniye bile girsen şov yapacaksın başka şansın yok.Ancak mesela kafasında olan ve arası iyi olanlar ne yapsa oynayabilir sıkıntı yok 1 maç oynamazlar en fazla , onun dışında işte sara kale ağzından kaleciyi vurmuş , torr top kapamamış , barış adam geçememiş , apo ilk yarıda 0 istatistik yapmış bunun önemi yok bunlar her türlü oynarlar ama yabancı , gözden çıkarılabilir genç isen şov yapmak zorundasın çünkü hoca hani 1 kere deneyeyim bile demez

Şu sol stoper ilk 11'e entegre edilmeye çalışılmazsa kan çıkarırım valla. kupa da oynasın, son 20 dakika girsin oyuncuları ile aramızda bağ kuramıyoruz gelip gelip gidiyorlar kendilerini de düzgün gösteremiyorlar, dediğin gibi şov yapmaları lazım, yoksa hemen biletleri kesiliyor.

seneye ilkay bitiyor, lesley kalmaz, lemina ve torreira ikisi birden gidebilir ama en az biri garanti, nhaga da kalmaz, sara şüpheli

seneye de orta sahaya 3 adam ihtiyacımız olur minimum biz taraftar olarak hocaya ve yönetime inşallah 1 tane aldırabiliriz

Geri
Üst Alt