ben memleketten uzaklaştım saat farkından kimseye de soramadım

haberler sende rengim

sahip çıkan oldu mu ki çanakkaleye
Halit Kubilay Fırat başkan oldu, BAL'a çıkardı bu sene. Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda. İş adamı tarafı da var sanırım. Koray Kurt (Eski forvetimiz-PTT Ligindeyken oynayan-Fernando Torres çakması bir herif vardıya hatırlarsın o :D) Miller Holding sponsor 2 senedir. Afrika'da da kulüpleri varmış. Kardeşleri de Çorumspor'da asbaşkan mı ne, öyle bir görevi var. Biraz hareket var gibi yani.

Biga 3. lige çıkınca para falan topladı ama kimleri aldılar, 3. ligde ne yaparlar bilmiyorum açıkçası. Umarım kalıcı olurlar.

Son kalemiz, bugüne kadar hareketli geçer dediği hiçbir akşam hareketli geçmeyen ve gündem olacak dediği hiçbir konu gündem olmayan kahvekonyak.

Ugoçuku'ya alışamadım daha bide Bişibabu diye biri gelmiş. Forvete de şunu aldıkmı bu iş tamamdır

Screenshot_20260901_161145.webp

Yav ne Koopmeiners‘i bundan sonra hic bir yabanciyi yollayamayiz

Birkac saat sonra Avrupa‘da dönem kapaniyor

Olursa U23 olur ama o da cok az ihtimal

- Orta saha bölgesi uzun zamandır SOS veriyor. Mevcut oyuncuların arkasına değil, yanına bile değil, direkt yerine transfer yapılmalıydı.

- Abdülkerim'in ilk 11'deki yerine gerçek anlamda tehdit yaratacak bir sol stoper alınmadı.

- Aldığımız santrafor Deniz Gül büyük ihtimalle Barış Alper'den sonra 3. tercih olacak.

- 10 numara bölgesine nokta atışı, baba bir transfer sözü verildi ama verilen söz tutulmadı. Yapılan Batrakov hamlesinin doğru mu, yanlış mı zaman gösterecek.

- Oguchukwu transferi herhalde Ndombélé transferini unutturmak için yapıldı. Adamın şu ana kadar hiçbir numarası yok gibi. Umarım zamanla bizi yanıltır ama açıkçası pek sanmıyorum.

- Transferlerin gecikmesi, birçok oyuncudan ret alınması ve verilen sözlerin tutulmaması da cabası.

Bu transfer sezonuna puanım: 3/10

Bitsibuhi filan boş iş ilk ihtiyaç olduğunda orda Lemina veya jacopsun oynayacağını hepimiz biliyoruz. Jacops kabul etse kendisinden iyi stoper olur zaten atak yönü zayıf.

Geri
Üst Alt