Böyle 1 kadro heaaaaa 😀
Muslera
Sallai-Davinson-Klima Markası-Jakobs
Torreira-Lemina
Sane-Bayraktar-Leao
Osimhen
Muslera mi?

What Year Is It GIF

Son düzenleme:
Lesley için çok erken yorum yapıyoruz adamı gelmeden öldürdük, bizimkilerinde ekmeğine yağ sürüyoruz adamlar zaten son 10 dakika sokulacak oyuncu bilerek tercih ediyorlar ki beyefendinin oyuncularının (arkadaşları) morali bozulmasın. Donk'un ıslıklandığı dönemi hatırlıyoruz ne cıkacağı belli olmaz, azcık arkalarında durmak lazım ki formayı kapsın adamlar yoksa yeni gelen elemanda aponun arkasında oturacak.
30 milyonluk adam cikmayacagi kesin. O yuzden de 18 mac oynayamayacagi kesin. Cok derin bir matematik denklemi degil.

Camavinga -Fofana- Koopmeiners u-23 muydu nasil alacaklarmis ?
Hadi son gun bir yabanciyi sepetledik diyelim ulan Matar Sarr'la anlasmissin zamaninda ne diye bu herifi Juveye kaptirip Juvenin sepetlemeye calistigi adamla ugrasiyorsun o zaman ..
Bu herifler taraftar kadar kafa yorsaydi bambaska noktada olurduk su an

Elimizdeki defansif orta sahalarin acik ara en iyisini neden gonderiyoruz renkdas. Yeni adam gelsede en son gitmesi gereken adam Lemina.
abi sınır var bir oyuncu almak için birinden çıkmak zorundayız. şu gün en kolay çıkabileceğin oyuncu lemina. 23 yaş altı iyi bir oyuncu bulsalar o zaman nhagayı kiralık verirsin. bir şey yapmaları gerekiyor

23 yaş üstü bir oyuncu gelmez artık arkadaş fazla beklemeyin bunu... olursa nhaga kupaya bir u23 daha.... Yerli oyuncu Hakan olursa iş değişir. Bunun dışında ben birşey beklemiyorum artık...

30 milyonluk adam cikmayacagi kesin. O yuzden de 18 mac oynayamayacagi kesin. Cok derin bir matematik denklemi degil.
Bu dediklerini 45 dakikalık bir oyun ile nasıl anladın hocam?Ustun anlama kabiliyetleri kursuna filanmi katıldın.Asla katılmıyorum sana.18 maç oynayacagi kesin.Eger fiziğine bakarak yorum yaptı isen 10 numarada fiziğe yer yok.Kimyaya baktı isen hangi formülle yaklaştın.İlk maçta allemicihani getirsen bu kadar olurdu zaten.

Geri
Üst Alt