Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.046
- 1.483
Her kim ki orta saha almazsa şerefsizdir. (çalhanoğlu hariç)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halit Kubilay Fırat başkan oldu, BAL'a çıkardı bu sene. Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda. İş adamı tarafı da var sanırım. Koray Kurt (Eski forvetimiz-PTT Ligindeyken oynayan-Fernando Torres çakması bir herif vardıya hatırlarsın oben memleketten uzaklaştım saat farkından kimseye de soramadım
haberler sende rengim
sahip çıkan oldu mu ki çanakkaleye
Sanki 40 yıldır top oynuyor. İsme kulak öyle aşina olmuşuz kiDaha 29 yaşında olması inanılmaz. En az 33 olmalıydı
Asıl çilek kim olur rengim biliyor musun?juventus pape matar çeksin bize koopmeiners yollasın rezillik resmen neymiş birçok bölgede oynuyormuş
Çivibukem ikumesi sözlük her harfini reddetti hahahhaUgoçuku'ya alışamadım daha bide Bişibabu diye biri gelmiş. Forvete de şunu aldıkmı bu iş tamamdır
Ekli dosyayı görüntüle 334131
Transfer kapattik yavkoopmaniers ismi çıkanların hepsinden iyi keşke alsak. hareketli her bölgede iyi.
Ayni dusuncedeyim.İngiltere'de kanat arayan takımlara baktıkça Barış'a her an teklif gelebilir gibime geliyor. Bizimkiler bu saatten sonra bırakmaz ama absürt bir para vermezlerse.