Bu dediklerini 45 dakikalık bir oyun ile nasıl anladın hocam?Ustun anlama kabiliyetleri kursuna filanmi katıldın.Asla katılmıyorum sana.18 maç oynayacagi kesin.Eger fiziğine bakarak yorum yaptı isen 10 numarada fiziğe yer yok.Kimyaya baktı isen hangi formülle yaklaştın.İlk maçta allemicihani getirsen bu kadar olurdu zaten.
Ustun anlama kabiliyetleri kursuna gitmene gerek yok. Neredeyse 40 senedir futbol izliyorum, ulema olmaya gerek yok. Bu adam 30 milyon euroluk futbolcu degil. Kotu futbolcu demedim. Bizim orta sahaya aradigimiz adam degil. Opsiyonun devreye girmeyecegine iddiaya girerim!

Ulan Samsun geçen sene 100 bin Euro'ya Afrika'dan aldığı bebeyi doğru dürüst oynatmadan 7 milyon euro'ya satmış dursun hariç herkes satış yapıyor.

Fofana zu lyon kira + 12m opsiyon haberleri var, sudan ucuz yav alsamiydik yoksa

1788271620796.webp

Böyle transfer bekliyoruz.

Ulan Samsun geçen sene 100 bin Euro'ya Afrika'dan aldığı bebeyi doğru dürüst oynatmadan 7 milyon euro'ya satmış dursun hariç herkes satış yapıyor.
Yalnız doğru bir kıyaslama değil, bir çok faktörü ele alman lazım X oyuncu hangi kulüpten nereye gitmis, kaç liraya gitmiş, kaç para kazaniyordu vs.

Özellikle +4 kontenjanımızın adı doldu Batrakov harici gerisi kullanılmayacak oyuncular 10 da bile sıkıntılar varken buranın da böyle olması kötü oldu

🔙 Ali N.. K...k: “Leipzig, Angelino süreci nedeniyle Türkiye’ye kiralık oyuncu göndermek istemiyor.” (18.08.2026)

🆕 Leipzig’li Chadaille Bitshiabu, kiralık olarak Galatasaray’da. (01.09.2026)
Ne kadar salak birnherif şu... ne dediyse tersi çıktı...

onların deneme şansı var bizim yok iki takımın hedefleri farklı.

Fakat alt yapıda durum farkli.

21 yaş altındayken alt yapıda 2 sene oynayıp gelen yabancıları sınırsız oynatabilmek lazım.

Geri
Üst Alt