Özellikle +4 kontenjanımızın adı doldu Batrakov harici gerisi kullanılmayacak oyuncular 10 da bile sıkıntılar varken buranın da böyle olması kötü oldu

Tam bir skandal .. Hayir herifleri dogru durust as takimla bile izleyemedik okana u-23 hakki vermek manyaklik resmen .. Stopere sans verecek mi merakla bekliyoruz

Biraz Turkiye ye yasli oyuncu geliyor imajini degistirmemiz lazim.Birde oyuncular tam tukenmeden biraz da zamaninda talibi varken vazgecebilmek lazim.
Evet en büyük sorunlardan biri de bu zaten. Doğru zamanda ayrılık.

Bazen oyuncuyu belirli bir seviyeye ulaştığı an satmak gerekiyor.

onların deneme şansı var bizim yok iki takımın hedefleri farklı.

Fakat alt yapıda durum farkli.

21 yaş altındayken alt yapıda 2 sene oynayıp gelen yabancıları sınırsız oynatabilmek lazım.
Valla pek katılmıyorum hedefi olan takımlarda satış yapıyor. Son 5 seneye bakalım doğru dürüst kimseyi satamadık bu tamamen beceriksizlik

Ustun anlama kabiliyetleri kursuna gitmene gerek yok. Neredeyse 40 senedir futbol izliyorum, ulema olmaya gerek yok. Bu adam 30 milyon euroluk futbolcu degil. Kotu futbolcu demedim. Bizim orta sahaya aradigimiz adam degil. Opsiyonun devreye girmeyecegine iddiaya girerim!
Opsiyon devreye girmeyince dediğinde anladım.Ayni futbolcudan bahsetmedigimizi.Ben Batrakov dan bahsediyorsun zannettim o nedenle 45 dakika dedim.Yanlis oyuncu konusunda carprazladik:)Sözüm yabana gitmesin.Batrakov icindemi aynı düşünüyorsun.Bende 40 senedir izlerim ama iddiadan kacinirim.

Opsiyon devreye girmeyince dediğinde anladım.Ayni futbolcudan bahsetmedigimizi.Ben Batrakov dan bahsediyorsun zannettim o nedenle 45 dakika dedim.Yanlis oyuncu konusunda carprazladik:)Sözüm yabana gitmesin.Batrakov icindemi aynı düşünüyorsun.Bende 40 senedir izlerim ama iddiadan kacinirim.
Yok, Batrakov bariz iyi oyuncu. En iyi transferimiz olabilir. Kimisine gore basit oynadigi icin goze hos gelmeyebilir.

ciddi ciddi tek nefret ettiğim Gs oyuncusu olabilir boşuna yer kaplıyor. Kontenjan falan diyorlar iyice sinirlerim zıplıyor.
Para istiyor çünkü o yüzden kimseyle de anlaşmıyor. Para vermemek için Ziraat Kupası lisansı verebilir bizimkiler.

Rios
Fofana

Batan geminin çıkmalarıydı iyi olmuş gittikleri ikisi de ne Torreira ne de Lemina’dan iyi.

Ama o kadar bütçe ayırıp adam gibi 6 numara alınamaması çok büyük skandal.

Camavinga ile 3 ay geçirdik (gibi gösterildi yada)

Bir çok opsiyon vardı 30-40 arasına alabileceğin.

Geri
Üst Alt