Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.663
- 26.069
- 3.183
edit: paylaşılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle +4 kontenjanımızın adı doldu Batrakov harici gerisi kullanılmayacak oyuncular 10 da bile sıkıntılar varken buranın da böyle olması kötü oldu
Evet en büyük sorunlardan biri de bu zaten. Doğru zamanda ayrılık.Biraz Turkiye ye yasli oyuncu geliyor imajini degistirmemiz lazim.Birde oyuncular tam tukenmeden biraz da zamaninda talibi varken vazgecebilmek lazim.
Valla pek katılmıyorum hedefi olan takımlarda satış yapıyor. Son 5 seneye bakalım doğru dürüst kimseyi satamadık bu tamamen beceriksizlikonların deneme şansı var bizim yok iki takımın hedefleri farklı.
Fakat alt yapıda durum farkli.
21 yaş altındayken alt yapıda 2 sene oynayıp gelen yabancıları sınırsız oynatabilmek lazım.
O Nelsson'un yaptığı pustlaktan kaynakli daha cok.Yav nelsson'a kimse para vermek istemiyor maaşı da çok yüksek değil bu düpedüz beceriksizlik
Kira+12m opsiyon deneyebilirdik yav, sudan ucuzBu ve Rios da gitti. Belesci Dursun bunlara girerdi ama Okan muhtemelen istemedi.
Opsiyon devreye girmeyince dediğinde anladım.Ayni futbolcudan bahsetmedigimizi.Ben Batrakov dan bahsediyorsun zannettim o nedenle 45 dakika dedim.Yanlis oyuncu konusunda carprazladikUstun anlama kabiliyetleri kursuna gitmene gerek yok. Neredeyse 40 senedir futbol izliyorum, ulema olmaya gerek yok. Bu adam 30 milyon euroluk futbolcu degil. Kotu futbolcu demedim. Bizim orta sahaya aradigimiz adam degil. Opsiyonun devreye girmeyecegine iddiaya girerim!
Bu ve Rios da gitti. Belesci Dursun bunlara girerdi ama Okan muhtemelen istemedi.
ciddi ciddi tek nefret ettiğim Gs oyuncusu olabilir boşuna yer kaplıyor. Kontenjan falan diyorlar iyice sinirlerim zıplıyor.O Nelsson'un yaptığı pustlaktan kaynakli daha cok.
Yok, Batrakov bariz iyi oyuncu. En iyi transferimiz olabilir. Kimisine gore basit oynadigi icin goze hos gelmeyebilir.Opsiyon devreye girmeyince dediğinde anladım.Ayni futbolcudan bahsetmedigimizi.Ben Batrakov dan bahsediyorsun zannettim o nedenle 45 dakika dedim.Yanlis oyuncu konusunda carprazladikSözüm yabana gitmesin.Batrakov icindemi aynı düşünüyorsun.Bende 40 senedir izlerim ama iddiadan kacinirim.
Para istiyor çünkü o yüzden kimseyle de anlaşmıyor. Para vermemek için Ziraat Kupası lisansı verebilir bizimkiler.ciddi ciddi tek nefret ettiğim Gs oyuncusu olabilir boşuna yer kaplıyor. Kontenjan falan diyorlar iyice sinirlerim zıplıyor.
Şimdi anlaştık.Sozumu geri aldımYok, Batrakov bariz iyi oyuncu. En iyi transferimiz olabilir. Kimisine gore basit oynadigi icin goze hos gelmeyebilir.